Az ikerláng-témáról: valóban létezik…? És honnan ismerhető fel?

Mivel a csapból is ez folyik, nem tudtam megállni, hogy ne írjak róla. Véleményem szerint ez az ikerlángos dolog indokolatlanul túlmisztifikált és annyi az elméletek száma e témában, hogy kamionnyi könyvet lehetne róluk írni. De kifejtem a nézőpontomat én is, tapasztalatokkal gazdagítva.

Honnan tudhatod, hogy valóban egymáshoz valók vagytok-e a Pároddal, avagy: ikerlángod-e vagy sem?

 

Igen: úgy érzitek, ezer éve ismeritek egymást, de még mindig van felfedeznivaló a másikban./Nem: szintén megvan az “ezeréveismeremőt”-érzés, de úgy véled, eléggé ismered már.

 

 Igen: feltétel nélkül elfogadjátok egymást./Nem: valamelyikőtök (vagy mindkettőtök) elvárásokat támaszt a másikkal szemben.

 

Igen: kiáradást, egyfajta megfoghatatlan kiterjesztést éreztek egymás felé, ami érzelmeiteket illeti./Nem: valamilyen megmagyarázhatatlan összehúzó energiát érzékelni, mintha a másik nem merné teljesen átadni magát.

Végül egy kis zene…

A holland Epica együttesről múltkor már született egy cikk. E daluk a 2012-es, Requiem For The Indifferent című albumukon hallható, és a címe: Twin Flames, azaz Ikerlángok. Ha van zene, amitől könnyek folynak végig az ember arcán, aki megtalálta ikerlángját, akkor az ez! Igaz, angol a szöveg, de Simone csodás mezzoszoprán hangja szíven találja az embert. Hallgassátok!

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.