Az Idős Asszony szavai – Született istennők vagyunk

Az Idős Asszony a növekvő Hold-sarlót nézte. Éjszaka volt, kint hideg, de a szobát a tűz melegsége töltötte be. Egyszer csak így szólt hozzám:

“Mi mindannyian született istennők vagyunk. Visszatérünk az árnyékok varázsaihoz, hogy feltöltődjünk erejével, újra felfedezve a természetes gyógymódokat, újra ragyogtatni a holdsarlót homlokunkon. Nem vagyunk gonoszak, és nem is leszünk. Ne hagyd leányom, hogy ezt bárki elültesse benned. A patriarchátus meséi csak fenyegetnek bennünket, hogy félelemkeltéssel és hazugságokkal próbálják meg áthatni ajándékainkat. Minket összeköt a Hold, a gyógyító erő, a Földanya és az Ég Atya. Kommunikálni tudunk a Természettel, meghallva annak szavait és követni utastásait.

Sok nevünk van. Sámánasszony, bölcs nő, boszorkány, papnő. A régi idők asszonyai a természethez és az ősi bölcsességhez kapcsolódtak. Reményt jelentettek a segítségre szorulóknak, a betegeknek, a bánattól küszködő szíveknek, a veszélybe keveredetteknek. Ám mindezt a rendszer megdöntötte, hogy elhallgattassa hangunkat és ne is engedjen minket szóhoz jutni.

Most eljött az idő, hogy gyógyító erőnket visszaadjuk a világnak, hogy visszaszerezzük igazságunkat és méltóságunkat. Visszakapjuk ősi erőnket, amely istennővé tesz minket, emígy ismét összhangba kerülünk a természettel. Eljött a gyógyítás, gyógyulás és a fejlődés ideje, mert a szent női minőség az intuícióban gyökeredzik, amelyet a rendszer nem tudott kioltani belőlünk.

Megfordultak az ár-apályok és vége a sötétségnek. A bölcs nő mindannyiunkban újra felébredt. És bár utunk hosszú, de gyönyörű és fenséges.”

Ara Campbell nyomán.

Kép: Pinterst.

One thought on “Az Idős Asszony szavai – Született istennők vagyunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.