Az Idős Asszony szavai – szívünkre hallgatva

“Drága leányom” – szólt hozzám a csillagos eget nézve az Idős Asszony-

“A legszentebb orvosság neked, ha kezed a mellkasodra helyezve meghallod a szívdobogásod üzenetét. Életed során még rengetegszer próbálnak meggyőzni ennek helytelen voltáról, lázítani a saját szíved szava ellen. Megpróbálják majd átmosni a fejed. Miközben a szíved sírva zakatol… megkérdőjelezik ezt a szent bölcsességet és elhallgattatni szíved dallamát. Ki akarják tépni ennek a minőségnek még a gyökereit is majd belőled. Kísérletet tesznek arra, hogy a Te, saját iránytűdet átállítsák. Te vagy a saját Északod, de akik megpróbálkoznak ennek befolyásolásával, azok tudják, hogy Te tisztában vagy a legmélyebb igazságokkal. És ettől ők félnek…

 

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, a szíved hangját. Ez ugyanis szent, és csak a Tiéd. Senki nem rendelkezhet fölötte! Nálad van az iránytű, Te vagy a hajód kapitánya. Van erőd és tudásod ahhoz, hogy az Élet vad tengerein tájékozódj, még ha elsőre minden sötétnek is látszik. Eddig is sok mindenen átmentél, és Te nyerted a csatákat.

Mindig emlékezz arra kedvesem: Te egy isteni csatorna vagy, egy szent kapu. Templom vagy, tele ősi tudással és gyógyító erővel, amely az ereidben folyik. Ezt a belső hangot soha ne hagyd senkinek, hogy elhallgattassa. Ne engedd, hogy beléd kódolják azt, hogy ezek nem érnek semmit. A teremtő erő Nálad van, és az igazságaidat meg kell osztanod másokkal. Bízz Magadban. Csak hallgass a szívedre.”

Kép: Pixabay Free Image
Ara Campbell nyomán.

One thought on “Az Idős Asszony szavai – szívünkre hallgatva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.