Az Idős Asszony szavai: paradigmaváltás

A kellemesen meleg tavaszi délutánon az Idős Asszony mesélni kezdett.

“Tudod Gyermekem, most a nagy átalakulások idejét éljük. Összetörnek az álmok, a szívek, a hitrendszerek, identitásválságba kerülnek az emberek. Mindez azért történik, mert túlzottan ragaszkodunk a régi mintákhoz. Ragaszkodunk az eddigi életünkhöz, amelyről tudjuk, hogy semerre nem visz minket, de már megszoktuk.

A változás, amely elkerülhetetlen, sokszor fájdalmas. De gondolj csak bele Leányom! Amikor a vajúdó asszony jajgat és nyög, minden fájdalmat elvisel, hiszen tudja, hogy hamarosan karjaiban tarthatja gyermekét. Ha ugyanígy gondolnánk újjászületésünkre, életünk megváltoztatására, a megértés megszületne és bátorságunk megsokszorozódna, amely által helyesen cselekedhetünk.

 

Tudom, nem könnyű megbékélni az eközben elszenvedett veszteségekkel, eleinte nehéz együttműködni ezekkel az energiákkal, de ha ezeket elfogadod, magasabb szintre kerülsz.

Globális paradigmaváltás van a küszöbünkön, és csak arra vár, hogy megtörténhessen! Amikor a dolgok nehéznek és sötétnek látszanak vegyél egy mély lélegzetet. Félelem és kivetítések helyett vizsgáld át életed. Tudni fogod, hogy mire van szükséged istenigazából és megnyithatod a kapukat egy boldogabb létezés felé! A szív alkímiájának szükségszerű velejárója a veszteség, de ezekből a veszteségekből kikeveredve a kiegyensúlyozott, boldog élet vár Rád.”

Képek: Pinterest.

Caroline de Lisser nyomán.

One thought on “Az Idős Asszony szavai: paradigmaváltás

  1. Ez már érezhető az élet minden területén. Nem hiszik el sokan,hogy aki nem tudja elengedni a mult hulladékát, beleragad a sárba, és iszonytatóan fog szenvedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.