Az Idős Asszony szavai: érzéseid szentsége

“Fogd a kezem, leányom. Nem vagy egyedül e sötét éjjelen. Tudom, hogy az élet térdre kényszerített, látom a kétségeidet és arcodon a félelem árnyékait. Látom, hogy vállaid a világ fájdalmai alatt roskadoznak. Látom a kezedre száradt vért, amely akkor serkent ki bőrödből, amikor azon utak ágaiból vergődtél ki, amelyek nem Neked valók. Itt az ideje felkelned!

Gyere velem a tópartra. Nézd meg a víz tükrében ragyogó szemeidet, amelyben ott tükröződik a Hold fénye is. És ez túl szép ahhoz, hogy elrejtsd! Túl erős vagy ahhoz, hogy kicsinységet érezz a saját irányodba. Ennél Te sokkal több vagy. Tedd le a kardod, leányom. Harcos vagy, de a Te hatalmad nem a fegyverekben rejlik. Hanem a méhedben. És a szívedben.

 

Utazz elfeledett helyekre. Táncolj meztelenül a csillagos ég alatt, engedve, hogy érzéseid, ösztöneid vezessék a tested. Fedezd fel újra méhed falában rejlő varázserődet, a véred szentségét. Nézz véredre ugyanazon csodálkozással, mint amikor legelőször szembesültél vele. Ez a Te teremtő erőd elixírje! Engedd szabadon szíved minden érzelmét, hadd lüktessenek a Földanyával! Emlékezz minden odaadásodra, szeretetedre, amit összegyűjtöttél. Add át Magad ennek a szent érzésnek. Hadd járja át minden szerved, minden sejted. Hiszen ez Te vagy. És felemelkedsz.”

Catherine McInnes-Wright nyomán.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.