Az Idős Asszony szavai – bukás és felemelkedés

​”Teljesen rendben van, hogy félsz, kedvesem. Nem kell mindig erősnek lenned. A vad szél tépázza az ajtódat és körülvesz a vihar. Úgy érezheted, minden szétesik és a talaj kicsúszik a lábad alól. Homlokod mögött különböző kérdések és forgatókönyvek peregnek le, például “mi lett volna, ha…?” és a többi gondolatmenet.

De szeretném, ha felismernéd, hogy ez nem a vég, drága leányom.

Ezek a pillanatok nem ellened vannak, nem azért történnek, hogy meghalj és eltemessenek. Ezek Érted történnek! Érted, hogy fejlődhess. Érted, hogy tanulj. Érted, hogy felvértezzen. Tudom, ezt nagyon nehéz megérteni akkor, amikor minden szétrobban körülötted és a törmelékek a lábadon landolnak. Nehéz átlátni a viharon, de minden, ami most összeomlik, lehetővé teszi, hogy a vihar elmúltával kisüssön a Nap és Te ismét tisztán láss​. Minden beteg dolog meggyógyul. Csodák vesznek körül. Minden lélegzetedben ott a csoda. Erre gondolj, amikor minden szétesni látszik az életedben.

Ezért, ha most még félsz is a viharban, tarts ki, nem tart örökké. A villámlások és mennydörgések félelmetesnek hatnak az éjszaka sötétjében, de sohase feledd: amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a világosság.”

Ara Campbell nyomán.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.