Az Idős Asszony szavai: belső fényed

“A perem szélén állsz. A többiek nem értenek meg, nem értik a Te működésedet, kinevetnek, lenéznek. Nem is érthetik a Te lelkedet… hiszen Te más vagy. Ők még nem ismerték fel azt, amit Te már igen: a látható világon túl, létezik egy másik világ is!

 

 

Összhangban élsz a Természet Szellemeivel, a Nappal, Holddal, csillagokkal. Tudatosan készülsz minden évszakváltásra, vigyázod a Természetet, s ugyanígy tudatosan éled meg testi-lelki változásaidat, a ciklusodat. Másoknak ez persze szokatlannak, sőt: nevetségesnek tűnhet. Hiszen ők a boldogságot nem a ragyogó napfelkeltében vagy a Hold méltóságteljes fényében látják, hanem a pénzben és az anyagban. Ruhákban és cipőkben. Divatos, drága táskákban, parfümökben és maszkokban. Pedig a rikító festékréteg nem fedi el az igazságot…

Mindeközben a Föld sír, mert régóta aktuális a globális paradigmaváltás. A régi rendszerek meglazulnak és felbomlanak a káros kötődések. Persze lesznek, akiknek ez nem tetszik, de a félelmen és manipuláción alapuló beidegződések végérvényes összeomlás előtt állnak… és ebben Neked is szereped van!

 

 

Szerencsére elérkeztünk egy olyan korszakba, amelyben egyre többen ismeritek fel, hogy az igazi érték nem más, mint a szívedben születő és élő remény, a jóságba vetett hit, és minél többetek szívében gyúlik meg ezek szikrája, annál magasabbak a rezgések is, amelyek a Földet körbeveszik és gyógyítják. Összekapcsolódik a FöldAnya és az Ég Atya, létrehozva az egyensúlyt. Úgyhogy egy percig se bánkódj kedves lányom, ha a perem szélén találod Magad. Egyszer még Te leszel belső fényeddel mások lámpása…”

Saját írás.

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.