Az Idős Asszony szavai – a válaszút

A fagyos januári estén így szólt hozzám az Idős Asszony:

 

“Bármilyen ösvényen is járj, előbb vagy utóbb kereszteződéshez érkezel, ahonnan csak az egyik irányban haladhatsz tovább. Ilyenkor egyetlen lépésben kell hinnünk, noha mérlegelni kell a kockázatokat és számot vetni az eddig megtett utunkkal. Néha úgy érezzük, a sors megköti a kezünket. 

 

Az átalakulás soha nem áll le, folyamatosan jelen van életünkben. A válaszút lehetőséget biztosít az életed egy magasabb szintre történő emelésére. A létezés egy új formájára. Egyetlen pillanat alatt dönthetsz úgy, hogy teljesen átalakítod életed történéseit. Bármelyik utat is választod, életed nem marad a régi; meghal valami, de más újjászületik. Sorsunk mesterei vagyunk. 

Ha válaszút elé kerülsz, mindig a szíved szavát kövesd, leányom. Az ész soha nem érti, amit a szíved már réges-régen érez. Térj vissza a csőlátás állapotából és hallgass a szívedre, amely zakatol, sír, mert eddig nem őt választottad. Emígyen végül rátalálsz a valódi utadra. Nincs jó vagy rossz választás. Ha választásod után a mocsárban találod magad, dagonyázás helyett ússz ki belőle. Még ha elsőre nem is ezt látod esetleg, ott és akkor azt az utat kellett választanod.”

 

Kép: Pinterest.

 

Ara Campbell nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.