Az Idős Asszony szavai – a túlélés

Az Idős Asszony a sűrű, tejfehér ködöt nézte az ablakon át. A tűz békésen pattogott, nyugalom árasztotta el a szobát. Végtelen bölcsességet sugárzó szemeivel rám nézett és így szólt:

“Egy napon túl fogsz látni a Téged most körülvevő ködön, megpillantva valódi értékeidet. Ez a kaotikus állapot nem tart örökké, hidd el nekem. A rossz dolgok idővel elhalványulnak, csak légy még egy picit türelmes. A belső nyugtalanságod is egy-kettőre tovatűnik. Nem menekülhetsz el, mert azt csak az őszintétlen emberek teszik. És bár sok ilyen ember elpártol mellőled a harcod alatt, de maradnak is melletted. Ők a Te igazi barátaid, mert fogják a kezed, ahogyan Te is tennél és tettél hasonló helyzetben velük.

 

Amikor a köd felszáll, és tisztán látsz, tündökölni fogsz, hiszen már más emberré váltál utad során. Olyan igazságokat és értékeket tanultál meg és tetted a mindennapjaid részévé, amelyeket csak Te érthetsz. És ezt tovább is tudod adni azoknak, akik erre méltók. Meggyógyul a lelked és ezáltal Te Magad is hiteles gyógyítóvá válsz, aki az élet legkegyetlenebb viharain is képes átsegíteni másokat. Ettől a Te belső erőd is tovább növekszik, mások pedig szintén meggyógyulnak általad.

Ezt, leányom, nem tanítják az iskolában, ezt Neked Magadnak kell megtanulnod. Ez a folyamat nem rövid és nem könnyű, utadat kövek és bukkanók borítják, de tudod kedves, nem szégyen az, ha az úton elbuksz. A szégyen az, ha nem használod a belső erődet és meg sem próbálsz talpra állni.

De Te talpra álltál és hidd el, hogy a nehezén már túl vagy.

Nem csupán túlélő vagy, hanem egy szépséges Főnix, aki felemelkedve a hamuból, ragyogásával utat tud mutatni másoknak.”

Saját írás.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.