Az Idős Asszony szavai: a szabadság

“A szabadság benső ismerete annak: ki vagy és mivégből vagy itt. Kiegyensúlyozottnak, biztosnak, szeretettnek érzed magad, mentesnek a félelem, a bűntudat, az önbecsülés hiánya, a düh és a féltékenység megrázkódtatásaitól. Követed Örök Éned hívását, amikor nekiállsz elvégezni azt a munkát, ami miatt idekerültél. A halálnak nincs többé hatalma fölötted. Ellenkezőleg, arra a gondolatra, hogy megválhatsz testedtől, hihetetlen elragadtatás fog el, mialatt a hullámokban feléd áradó szeretet vezérel. Mégis örömmel maradsz idelent és szolgálsz addig, amíg Isten akarja.

Az illúziókkal önromboló szokások járnak együtt, amilyenek például a dohányzás és a mértéktelen evés, ami csökkenti érzelmi képességeidet, vagy amivel energiaáramodat manipulálod: a szesz, a drog, az édesség és a koffein; negatív magatartásminták, például stresszes helyzetben; eltitkolt félelem és harag, ami alattomban aláássa kapcsolataidat embertársaiddal. Az illúziókat kezdetben nehéz felfedezni. De némi gyakorlat birtokában észlelni fogod, hogyan működnek barátaidban és szeretteidben. És végül eljutsz odáig, hogy felismerd: hogyan működnek benned és életedben. Bátorság, állhatatosság és intenzív vágy kell az igazság kiderítéséhez.

Szabadítsd fel magad! Nemkívánatos események gyakran kínálnak alkalmat arra, hogy nyomára juss balítéletednek, hiedelmeidnek. A szabadulás kulcsa érzéseidben rejlik. Igyekezz felszínre hozni elfojtott emlékeidet visszaélésekről, árulásokról. Ezek jelentkezhetnek álmodban, vagy mint az emlék hirtelen felvillanása, esetleg mint jelen életed adott helyzete. Nézz körül világodban! Hogy érzed magad, míg a híreket hallgatod? Hogy bánik veled a családod, hogyan a barátaid? Mi történik a munkahelyeden? Milyen állapotban vannak javaid: otthonod, autód, ruháid stb.? Hogyan bánsz önmagaddal? Próbáld meg mélyen átérezni fájdalmadat! Tested melyik pontján érzed? Ha megijedsz attól, hogy intenzíven átérezd, könyörögj bátorságért és szigorért. Mihelyt hajlandó vagy szembenézni fájdalmaddal, Isten átalakító szeretetet küldhet megtört szíved és tested gyógyítására. Amint elenyészik a fájdalom és a balítélet, a helyüket azzal töltheted be, amivel akarod: szeretettel, teremtő erővel, békével.”

Forrás: innen, kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.