Az Idős Asszony szavai: a női gyógyító erő

“Eljött az ideje, hogy kapcsolatba lépj a Benned lakozó istennővel és lényed még megváltásra szoruló részeivel. Nézz szembe nőiséged sötét oldalával! Itt vannak például a havi vérzéssel kapcsolatos gondjaid. A menstruációs zavarok azt jelzik, hogy még mély sérüléseket kell meggyógyítani, és hogy nem akarsz, nem mersz szembenézni azzal az oldaladdal, ami bűntettre bír. Még ha korábbi életben is kellene kutatni ennek okait, a Hold sötét oldala ebben az életben is felfedezhető, mivel ahogy most itt vagyunk, minden korábbi életünk tapasztalatát magunkban hordjuk. Talán már találkoztál azzal a tapasztalattal, hogy egy sötét gondolat vagy érzés lesz úrrá rajtad, ami ebben az irányba mutat. Ne fojtsd el tovább azt, amit nem akarsz érezni. Vizsgáld meg a régi struktúrát. Mondd azt: igen, hozzám tartozol, és engedd el a régi időkből származó érzéseket. 

 

A Föld energetikai felemelkedésével sok sötét esemény és energiaminta bukkan a tudat felszínére, és nem tudjuk őket hova tenni, mivel legtöbbször korábbi életeinkre vonatkoznak, avagy a Föld kollektív tudatából származnak. Ahhoz, hogy átalakíthassuk őket, egyszerűen hagynunk kell, hogy újra érezzük őket, akkor is ha ez rémisztőnek hat. Hozd kapcsolatba a Földdel érzéseidet és gondolataidat. Az egész Föld megváltásának folyamatán dolgozol.
Ha elfogadod női alkotóerődet, és fáradozol annak megértésén, miért történnek a dolgok, milyen kozmikus törvények működnek, és hogyan használhatod őket fejlődésed érdekében, akkor átléped a küszöböt, ami elválasztja egymástól a fényt és a sötétséget. Lehetőséged nyílik rá, hogy eljuss egy helyre, ahol megszűnik a félelem, ahol már nincsen tér és idő.
Miközben a fényre törekszel, értékes tudáshoz jutsz. Ne szalaszd el a lehetőségeket. 

 

A megvilágosodás útján az út egyben a cél is. Belépéseddel az anyagi világba meg is kezdődött tanítványságod. Mindent úgy találsz itt, ahogy fejlődésedhez a legmegfelelőbb. Ismert fel magadat életed adottságaiban. Ez nem büntetés. Használd az egész világegyetem lehetőségeit!
A kozmikus törvényszerűségek és szellemi tanítások tanulmányozása az istenségbe vetett nagyobb bizalomhoz vezet. Az egzisztenciális félelmek megszűnhetnek, ha megtapasztalod, hogy az isteni rendben teljességgel biztonságban vagy, védelem alatt. Az anyagi biztonság, ami hosszú időn át helyettesítette az érzést, hogy biztonságban és védve vagy a világban, az Atya-Anya-Isten iránti bizalomban, már nem lesz szükséges. Minden anyagi vagy érzelmi természetű függés feloldódik az istenséggel való kapcsolatban és a belső bölcsesség megvalósításában.”

Képek forrása: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.