Az Idős Asszony szavai: a konfliktusok megoldása

“Amikor drámai, intenzív konfliktuson mész keresztül, lépj vissza egyet és egy magasabb perspektívából szemlélni a helyzetet. Egyes helyzetek addig ismétlődnek, amíg nem tanulunk belőlük. A legtöbb konfliktus a magasabb szintű megértés hiányából születik. Fontos megértened, leányom, ha démonizálod azokat, akik nem értenek egyet Veled, az erőszak energiáit erősíted, hiszen így megfosztod Magad a szeretetteljes tanulás lehetőségétől. Hogy gyakorold az együttérzést és az elfogadást. Ha a bosszúhoz, vitázáshoz ragaszkodsz, több erőszakot teremtesz, bármennyire hihetetlen. A világban így is rengeteg az erőszak, és a sok kicsi sokra megy elvén ez csak tovább duzzad.

Megértőbbnek és tudatosabbnak kell lenned másokkal szemben, ha ugyanezt várod tőlük! Ez az igazság. Az erőszak erőszakot szül, de ha ezt megváltoztatva másképp szemléled a kialakult helyzetet, már lehetőséget teremtesz a békességre. Ha így cselekszel, a legsötétebb időkben is megtapasztalhatod, hogy a szeretet létezik, kívül és belül is.

 

Tudom, ez olykor nagyon, nagyon nehéz, hiszen egy feje tetejére állt világban élünk, ahol fertőz az erőszak. De minél többen ismeritek fel, hogy a bosszú, a harag nem járható út, annál több pozitív rezgést hoztok a Földre, amely alapjaiban képes megváltoztatni egy olyan társadalmat, amelynek több, mint 90%-a a szégyen, a harag szintjén áll. A megbocsátás gyógyít és magasabb szintre emel. A magasabb szinten magasabb szintű kommunikáció létezik. A magasabb szintű kommunikáció pedig lehetővé teszi a másokhoz való szeretetteljes kapcsolódást és felismerni: mindannyian egyek vagyunk.”

Kép: Pinterest.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.