Az Idős Asszony szavai – a fájdalom szülte erő

Az Idős Asszony így mesélt nekem a fájdalomról:

 

“Néha úgy érezzük, a fájdalom soha nem múlik és egészen a csontjainkba hatol. 

De tarts ki kedvesem, ez nem lesz így örökké.

Egy nap hajnalán ez mind mögötted lesz és újult erővel tudsz előre haladni. Tudom, most ezt nehéz elhinni, de ez olyan, mint a napfelkeltekor felfényesedő horizont, ezt megígérhetem Neked.

A szíveden keletkezett repedések teszik lehetővé, hogy később sokkal többet tudj befogadni, amely erőből Te és mások is tudnak töltekezni. 

Soha ne hidd, hogy a mostani kétséged örökre szól.

Soha nem hidd, hogy nem érdemled meg a boldogságot.”

 

 

Szorosan átölelt, ölelésében pedig ott volt a Világegyetem összes szeretete. Letörölte könnyeimet, majd így folytatta:

 

“Ahogy ráébredsz belső erődre, már nem hódolsz be a most fennálló, káros rendszereknek és nem hagyod, hogy élve eltemessenek. Újra rálelsz a saját gyógyító erődre, amely Benned van, a véreddel áramlik és a szívveréseddel lüktet. A szívverésed pedig az Univerzum lüktetése. A régi struktúrák összeomlanak, és minél többen ébredünk tudatára annak, hogy képesek vagyunk ezt megdönteni, annál hamarabb jön el ez az idő. A gyűlöletre és a félelemre épülő paradigmák egyszer s mindenkorra összeomlanak. Viszont az erő, ami bennünk, nőkben van, egyre növekszik és egy hatalmas ócaánná növi ki magát, amely elmossa a káros minőségeket. Ezért, bármennyire is kétségbe vagy most esve, tarts ki. Hamarosan ezt is magad mögött tudhatod. És ezt az erőt soha nem lehet kioltani vagy eltemeni, mert belénk van kódolva.”

Képek: Pinterest.

 
Ara Campbell nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.