Az Idős Asszony szavai: a belső változások

“Rengeteg titkod van. Ez természetes, hiszen mindenkinek vannak titkai. Talán szeretnéd ezeket örökre elnyomni Magadban. Csakhogy eljött az idő Leányom, hogy szembenézz Önmagaddal és ne csak másokkal légy őszinte! Hanem Magaddal is, bizony. El kell távolítanod ezeket a fátylakat, nem menekülhetsz többé a szándékos tudatlanságba.

 

Készülsz egy igazán fontos, nagy utazásra. Ám nem leszel soha ugyanaz, aki egykoron voltál. A félelmeiből falat építő, bezárkózó, véleményének hangot adni nem merő elveszett lélek. Nem. Aki előrelép, már egy más minőség képviselője. Ahogy elhatározod Magad, visszavonhatatlanul megváltozol és nem térhetsz vissza a múltba. Amennyiben mégis, megrekedsz és akár évekig vesztegelhetsz ezen a ponton.

Igen, le kell vetned régi személyiségedet, ahogy a kígyó is levedli a bőrét. Itt a felébredés, a transzformálódás ideje, és ez már egy új képlet szerint történik. Cserébe olyan lehetőségek jelennek meg előtted, amelyekről talán álmodni sem mertél, felfedezed rejtett erődet, tehetségeidet, amelyek útravalóként kellenek. Vesd le tehát a régi bőröd és indulj el az úton!”

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük