Az Idős Asszony szavai – 2017.12.21. – A papnői minőség

Így szólt hozzám az Idős Asszony:

 

“Leányom, bár jó pár évet éltél, a papnői minőség még mindig benned szunnyad, és a félhold is ott van a homlokodon, noha nem látod. Ez a mély, belső tudásod, amely hív, hogy ébredj saját igazságodra. Te harcos szívvel és gyógyító erővel és az istennő segítségével vagy felvértezve. Soha ne hidd el, hogy kevesebb vagy ennél.”

Kezét végigsimította arcomon, majd így folytatta:

 

“A világnak nagyobb szüksége van a papnői minőségre, mint valaha. Elérkeztünk a nagy átalakulások korába. A megcsontosodott ideák, a régi szabályok összeomlanak, érezzük a változást. Megcsömörlöttünk a bennünk mélyen elültetett hitrendszerektől, amelyeket eddig helyesnek gondoltuk. Nem tudunk tovább egészségesen létezni egy olyan társadalomban, amely képességeink, adottságaink elnyomására kényszerít bennünket. A papnői minőség az ébredés és az újjászületés megtestesítője. Ez a minőség és a benned lévő, ősi bölcsesség adja meg a lehetőséget a metamorfózis alkímiájának gyakorlatba ültetésére. Kollektív és egyéni szinten is erre éhezünk!”

“Amikor kapcsolódsz a Benned lévő papnőhöz, felébreszted az átalakuláshoz szükséges energetikát. Törölnünk kell a hosszú ideje tartó álarcokat, fel kell adnunk a rejtőzködést, használnunk kell varázserőnket. A papnő az igazság képviselője. Sziklaszilárdan kell állnod az igazságodban, újra felfedezned misztikus erődet. A papnőkben megvan az erő a világ megváltoztatására. Ébredjetek fel minél többen és támogassátok egymást! Intuíciótok elvezet Titeket a Föld természetes gyógyító erőihez, amely összekapcsol Titeket a Földanyával és az Ég Atyával. A régi hatalom már nem fog tudni csöndben tartani Benneteket, akik az új világrend papnői vagytok. Ha felébredsz, soha többé nem fogsz visszaszunnyadni egy beteg, hazug és izzadt álomba. Eljött a papnők ideje.”

Képek: Pinterest.

(Ara Campbell írása nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.