Az Idős Asszony szavai – 2017.12.19. – A Tűz

Az Idős Asszony komoly arccal és szemekkel nézett a pattogó tűzbe, majd így szólt hozzám:

“Leányom, olyan világot élünk, ahol a penge élén kell táncolnunk. Természetesen megkérdőjelezzük a helyünket egy nem tisztességes világban.”
“Arra kényszerítenek minket, hogy értelmet adjunk egy olyan társadalomnak, amely úgy tűnik, bukásra ítéltetett. Egy olyan szabályrendszer részei lettünk, amely átmosta az elménket és arra kényszerít minket, hogy maradjunk csöndben és ne merjük hallatni a hangunkat.”

 

“Azt a hazugságot kell éltetnünk, hogy a bennünk lévő tüzet és erőt el kell nyomnunk. Burkoltan, de erre vagyunk kényszerítve. Azt sulykolják belénk, hogy hangunk felemelése káoszhoz vezethet. Ezzel a jégbe fagyasztott állapottal nem minket, magunkat védik!”
“Rá vagyunk kényszerülve a nem hozzánk méltó dolgok elfogadására, arra, hogy blokkoljuk valós érzéseinket és vágyainkat. Elszeparálódtunk természetes teremtő erőnktől és beletörődtünk egy hamis csöndbe, amely szerint minden rendben van. Nincs tűz, nincs szenvedély. Márpedig a világnak erre van szüksége, a tűzre, nem a passzív csodálkozásra és a hamisság elfogadására!”

Rám nézett szemeivel, amely körül minden egyes ráncnak külön története van. Majd így folytatta:

“Ezért nem akarják, hogy felszólalj, ha valami nem tetszik. Befagyasztanak a jégbe, hogy a tűznek még a parányi szikrája is kihúnyjon Benned. A tűz energiája a mozgás, a mozgás pedig a változás. Az általuk megalkotott rendszerben a mozgás katasztrofális következményekkel járna rájuk nézve, ezért fagyasztanak és zsibbasztanak le ál-nyugalom-szerű érzésekkel, hogy véletlenül se legyen gondjuk Veled.”

 

 

 

“De a dolgok addig nem változnak, amíg mi ebbe beletörődünk és kényelmesek vagyunk. Meg kell újra gyújtanunk a tüzet és ezzel felégetni a határokat. Emeld fel Magad vágyaid erejével, amely a tüzedet táplálja! Minél többen ismeritek ezt fel, annál kevesebbeteket fog elnyelni ez a “fagyos pokol”.”

 

 

Képek: Pinterest.

 

Ara Campbell írása nyomán.

One thought on “Az Idős Asszony szavai – 2017.12.19. – A Tűz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.