Az év utolsó napjai

Pénteken válik egzakttá a Mérleg-Jupiter és a Nyilas-Szaturnusz szextilje. Ez nemcsak a párkapcsolati viták rendezésében segít, hanem abban is, hogy a kötelezettségeket lendületesen és nem nyüszögve hajtsuk végre. Még a legunalmasabb, legutáltabb dolgok végzése is könnyedebben megy a fényszög ideje alatt. A Jupiter a Szűz csillagainál az ehhez kapott angyali segítséget szimbolizálja, a Szaturnusz pedig a Kígyótartóban, a Tejút alsó kapujánál haladva sorsfeladataink teljesítését segíti. 

Pinterest

Pinterest

A Bak Újhold után ezek amúgy is aktuális témák, ismét tiszta lapot kaptunk, vagyis lehet a cél felé haladni. Vigyázni kell azonban, hogy másokat ne tiporjunk el, maradjunk céltudatosak, de ha kell, segítsünk, emeljünk másokat is. 

A Mars a Neptunusszal kerül egzakt együttállásba 31.-én, a Halak jel 9. fokán, az égbolton pedig a Vízöntő jövőt tisztító habjaiban. Az önlegyőzés és a magasabb rendű szeretet témái kapnak még szerepet az év utolsó napján. Gondoljuk át az elmúlt évet. A másokon való önzetlen segítés kerül terítékre. Pici dolgokban is lehet gondolkodni, ám ezek éppen elegek ahhoz, hogy másokat felemeljünk és mi is emelkedjünk. Ez a téma fogja ugyanis meghatározni az elkövetkező egy-két hetet is. Ha az elmúlt évben ezzel elakadásaid voltak, most nekiláthatsz ezek feloldásához is. 

Kívánok minden Olvasómnak szerencsében, egészségben, bőségben, szerelemben gazdag, boldog Új Évet! 🙂 

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.