Az érzelmek tüzében: Vénusz az Oroszlánban – 2017.08.26.

Szombaton, 06:30-kor lép az Oroszlán jelbe a Vénusz, a csillagos égbolton pedig ekkor érkezik meg a Rák csillagkép befogadó ágához. Végighalad majd a tápláló és elengedő szeretetet szimbolizáló ágainál is, tehát az Oroszlán-Vénusz a szeretet erejéről fog szólni.

Az Oroszlán jel az 5. házzal analóg, amely ház a Vénusz “örömháza”, s mivel e bolygó nemcsak a szerelmet és az érzékiséget, hanem a művészeteket, kreativitás is magában foglalja, igencsak tüzes energiákat kapunk, amelyeket ezen területeken (is) felhasználhatunk a teremtésre. Gyermek foganására is kiválóan alkalmas időszak következik, de nemcsak gyermeket, hanem saját alkotást is tudunk nemzeni, létrehozni, legyen az egy hobbi kapcsán készült alkotás, vagy bármi, amit saját gyermekünknek tekintünk.

 

Az Oroszlánba lépett Vénusz nem a partnerén, kívül uralkodik, hanem Ön-magán! Nem akar irányítani, csak sugároztni a Szer-etetet. Amennyiben szívpanaszokkal és gerincfájdalmakkal találkoztál az elmúlt időszakban, érdemes ezen mélyebben elgondolkodnod – az Oroszlán jegye ugyanis ezen szervekkel áll kapcsolatban.

Az indiai rendszerben a jegyváltás a Pushya, szaturnikus jellegű holdházat érinti. Maga a kifejezés növekedést, virágzást jelent. Most kell felvállalnod valódi vágyaidat, hogy minél kevesebb akadállyal közelíthesd meg őket. Ez a “szaturnikus Vénusz” sokat képes dolgozni érzelmi területen kitűzött céljaiért is, tessék hát nekivágni az útnak! Ellenkező esetben vese-és a nemi szervek problémái üthetik fel fejüket, különös tekintettel a kőképződésre, vérzési rendellenességekre, a lenti részek gyulladásaira.

Áldás!

Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.