Az Erő újjászületése: retrográd Mars – 2018.06.27.

Vörös bolygószomszédunk 27-én, szerdán retrográd mozgásba kezd a Vízöntő jel 9. fokán, a csillagos égen pedig a Bakban látható az égitest. 
 
A hátráló mozgás a Világtengelyekkel megegyező irányban történő mozgás, visszatérő minőségekkel-személyekkel, de korszakalkotó lehetőségeket és ismétlést is jelent. Hiszen az ismétlés által válik biztossá a TUDÁS. A Mars, a szeretet tüze, vére, a tűz világosságot teremtő erejét képviselő princípium a Bak halfarkánál tartózkodik irányváltásakor. Vagyis a tervek, elhatározások tisztítása, tisztázása kerül napirendre a retrográdság ideje alatt, s őriznünk kell a Fényt belül, ami a bolygó direktbe fordulásakor egyre nagyobb lánggal lobog, még több tüzet adva a vágyak realizálásához.
 
Visszatérhetnek események, érzések, személyek, akár évekkel ezelőttről is. Személyes szinten az a horoszkópházad lesz érintett, ahová a Vízöntő jel 9. foka esik. Itt születhetnek meg új minőségek, itt győzheted le Önmagad a szeretet erejével!
 
Az indiai rendszer szerint a Mars a Srávana, Hold-jellegű naksatrában (holdház) vált irányt. E terület aktiválja a küzdőképességet, egyúttal Hold-jellegének köszönhetően a megérzéseket, intuitív erőket és sokatmondó álmokat. A retrográdság ideje alatt (augusztus 27-ig) érdemes minden megérzésedet, különös álmodat feljegyezned – meglehet, hogy ezek kulcsok lesznek a későbbiekben terveid valóra váltásában. 
 
Áldás!
 
Kép: Jessica Davidson.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük