Anyagiak és kapcsolatok tisztázása: Telihold a Skorpióban – 2019.05.18.

Május 18-án, 23 óra 10 perckor a Skorpió jel 27. fokán ragyog a Telihold, a csillagos égen pedig égi szomszédunk a Mérleg csillagképben ragyog.

 
A kapcsolatok kerülnek mérlegre, illetve azok alakulása-átalakulása, gyökeres változása. Rengeteg kapcsolat megy át a mostani időszakban mélyreható változásokon, sőt, Társad olyan tulajdonságait fedezheted fel, amelyek eddig valahol a lelke legmélyén rejtve voltak. A Telihold a következő kérdés teszi fel Neked: kitartasz Társad mellett? Tényleg, jóban-rosszban? Most dönts.
 
A Bika-Nap érintettsége révén azonban még egy fontos témát tár elénk ez az asztrológiai esemény: milyen a kapcsolatod az anyaggal és a pénzzel? Hogyan áramoltatod a pénz energiáját? Ugyanis a pénz energiáját áramoltatni kell, különben megreked. A felhalmozás, a gyűjtögetés sokszor gátat szab az áramlásnak és egészségtelen viszony alakulhat ki a pénzzel, az anyagiakkal. Ha kapni akarsz, először adj! Mégpedig szívből. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amelyben le kell mondanod valamely anyagi vonatkozású dologról, pénzről, gondolj arra, hogy később ez megtérül számodra. Bízz a Teremtésben. A felesleges ragaszkodás csak további akadályokat szül az energia áramoltatásában.
 
Az indiai rendszer szerint a Telihold a Visakha, jupiteri jellegű holdházban látható. Ez a terület minden kapcsolatra rávilágít, és az alapos tisztításra hívja fel a figyelmet. A holdház jelképe az eső és a tűz, amelyek szemléletesebben nem is utalhatna ennek szükségességére. Kapcsolattól függően alkalmazhatjuk a lágyabb és az erőteljesebb tisztítást. Erősen kapcsolódik a spiritualitáshoz is, e napon ha tehetjük, meditáljuk, foglalkozzunk spirituális irodalommal.
 
Áldás!
 
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük