Anyag és szellem: Nap a Bikában – 2019.04.20.

Április 20-án, 10:55-kor a Nap a földies Bika jegyébe lép a Zodiákus körön. Felette a Jövő felé úszó Hal és az Androméda csillagkép ragyog.

Alatta a Cet ragyog, amely továbbra is a belső, megtisztító jellegű folyamatokat. Amit a Kos-Nap ideje alatt elkezdtél, most fizikai formában is manifesztálódik – csak maradj kitartó! A Kos megadja a lendületet, és most megérkezik a kitartás is, hogy véghezvidd tervedet. A Bika-Nap a fixáció, a stabilitás jelölője. Ám nemcsak a célok elérésében törekszünk a tartósságra, hanem emberi kapcsolataink terén is.

 

 

Materiális síkon jelentős szerepet kap a pénz, az anyagiak, a biztonság, a most végzett kemény munka pedig eredményt hoz. A Bika poláris párja a Skorpió. Amit most elkezdesz, novemberre lehet ugyan, hogy némi módosulásokkal, de meghozza az eredményt. A Skorpió-szakaszban jön el ugyanis az anyag halála, amely a felesleges dolgok elengedését hozza el.

 

Maradj kitartó, de a túlzott nyakasság kerülendő, főleg, ha másokkal együtt, közösen dolgozol egy célért. Testi szinten a Bikához a nyak is tartozik, az elmúlt napokban érzett nyakfájdalom, “beállt nyak” arra figyelmeztetett: engedj, ha szükséges.

 

 

Az indiai rendszerben a Nap jegyváltása az Ashwini, Leszálló Holdcsomó-típusú holdházat érinti, amely harcos energiákat képvisel – ez átszíneződik a Bika kitartásával is.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.