Alternatív megoldások: Mars-Uránusz szembenállás

Poláris fényszöget alkot egymással a Skorpió-Mars és a Bika-Uránusz, az égbolton, csillagképileg pedig a Szűz angyali része (Mars) és a Cet feje (Uránusz) érintett. 

Talán azt érezted, terveid nem abba az irányba haladtak, amerre eltervezted. Vagy félsz a csalódástól, kapcsolataidban pedig problémás helyzetek bukkantak fel. Sokan érezhettétek “kifacsart citromnak” magatokat az elmúlt időszakban.

A Mars a tűz világosságot teremtő ereje, a belső harc és az önmagunk felett aratott győzelem égiteste. Az Uránusz a magasabb szintű szellemiség, az innovatív, alternatív megoldásokat jelképezi.

A Bika-Skorpió tengely két fix jelet kapcsol össze. Az itt lévő Mars és Uránusz azt üzeni: kicsit más megközelítés kell, mint eddig! Egyetlen probléma sem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezett – ahogyan Albert Einstein, a híres német fizikus is megmondta.

A tányérvagdosás, a másik fél lelkébe taposás alacsony szintű, ámde megszokott gyakorlat egy-egy félreértés, vita kapcsán. Mi lenne, ha most inkább magasabb szintről oldanánk meg a feladatot…? Az alacsony szintű marsikus energia az azonnali torokvágás, a harag, a düh, ugyanez az Uránusz esetében a másik degradálása, lenézése, “leugatása” és saját magunk a Jóisten fölé történő pozícionálása. Hosszú távon ez mire vezet? Meg van oldva a gond? Nincs. Ellenben egy jókora gát képződik a felek között.

A jó hír, hogy mindezt lehet másképp is. Mielőtt verbálisan elvágjuk a másik torkát -legyen az családtag, a párunk vagy munkatársunk- gondoljuk végig, mi vezetett idáig és természetesen saját felelősségünket is ismerjük el. Mindannyian felelősek vagyunk a kialakult helyzetért. Nemcsak a másik! Ha így cselekszünk, akkor magas szintre emeljük a marsi (ösztöneink legyőzése) és uránuszi (más utakon történő problémamegoldás) energiákat is.

image

Az angyali Szűz csillagkép, ahol a Mars jár, az angyali energiákat biztosítja ehhez, kérd bátran az angyalokat, hogy segítsenek, a Cet feje, ahol az Uránuszt láthatjuk, a dolgok higgadt fejjel történő átgondolására késztet. A fényszög december 4-ig aktív, e napig különsen kedvező energiák vannak jelen a fentiek végrehajtására.

Bocsáss meg mindenkinek. Magadnak is.

Áldás!

Képek: Autumn Skye Art (1) és Giphy (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.