Ajánló! Családi asztrológia Kadocsáné Zsuzsi barátnőmnél

Jó szívvel ajánlom Zsuzsi Barátnőméket, akik profi asztrológusok, és nem horror áron dolgoznak!   

https://www.csaladiasztrologia.hu/

Elgondolkodott már azon, hogy miért van olyan sok diszharmónia a családokban? Honnan jöhet a sok meg nem értés, szeretet- és figyelemhiány? Esetleg nem is biztos, hogy csak mi vagyunk a “hibásak” a viszályokért? Lehet, hogy az általunk nem is ismert nagyszülők cselekedtek úgy, hogy az komoly kihatással van a mi vagy a gyermekeink sorsára, jelenlegi életére?

Mi hiszünk abban, hogy egy család története, tanulófolyamatai túlmutatnak az egyéneken és érdemes egy család (vagy akár egy vállalkozás) tagjait egységesen is megvizsgálni az asztrológia eszközeivel, akár több generációra visszamenően, hogy a nyitott tanulófolyamatokat a lehető leggyorsabban le lehessen zárni és mindenki maga mögött hagyva a szenvedést végre sokkal kiteljesedettebb és boldogabb életet élhessen! Gyakran sajnos olyan múltbeli események, tettek következményeinek vagyunk az elszenvedői, melyhez direktben nincs közünk. Mégis súlyos kihatással lehetnek a jelenlegi életünkre.

Van megoldás! Speciális asztrológiai elemzésünk segítségével igyekszünk kibogozni a régmúltba vesző problémák gyökerét. Elemzéseink a nyugati és a Bölcseleti Ezoterikus Asztrológia tudásanyagán nyugszanak. Minden családtagot alaposan megvizsgálunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk a hozzánk fordulóknak segíteni a családon belüli harmónia visszaállításában.

Többek között az alábbi problémák esetén tudunk hathatós segítséget nyújtani:

– Családi nézeteltérések
– Elmaradt gyermekáldás
– Gyermeknevelési problémák
– Párkeresési nehézségek
– Munkahelyi problémák
– Pénzügyi nehézségek
– Üzleti problémák

Látogasson el honlapunkra, hogy bővebb információkhoz jusson: www.csaladiasztrologia.hu
Illetve csatlakozzon hozzánk a Facebookon: www.facebook.com/csaladiasztrologia

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba még ma és tegye könnyebbé és jobbá életet amilyen gyorsan csak lehet!

Bizalmát köszönjük szépen!

Üdvözlettel:

a Családi Asztrológia csapata
Email: info@csaladiasztrologia.hu
Mobil/ Viber: +36-30-788-1553

—————-

Akik minket ajánlanak:

“Olyan lehetőség az iránymutatásra, amit kár lenne kihagyni. Választ kapunk az életünk alakulásával kapcsolatos kérdésekre, a felmerülő “miértekre”, a “hogyan továbbra”. Az asztrológia csodáját már csak fokozni tudja az azt közvetítő ember személye. A Zsuzsi egész lényét átható szeretetteljes segítőszándék és a magas fokú szakmai tudás teszi különlegessé az oldal által kínált asztrológiai tanácsadást.”

Hamza Barbara
Kiskunmajsa

“Régóta ismerem Zsuzsit, sok szeretet, lelkiismeretesség és precízség jellemzi a munkáját is. Nem sajnálja az időt, mindennek utána néz, átgondoltan elemez, számításba vesz minden lehetőséget és ami a legfontosabb: ŐSZINTÉN mondja el, hogy mire számíthatunk. Ajánlom Mindenkinek!”

Patakiné Nánai Mária
Mórahalom

“Szeretettel ajánlom minden kedves ismerősöm figyelmébe Barátnőm egyedülálló tapasztalatát és tudását. Ez nem jóslás: a tényekről szól!”

Kaziné Olácsi Edit
Zákányszék

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.