A Vénusz és a Plútó szerelmi mágiája

23-án vált egzakttá a Bakban járó Vénusz és Plútó együttállása, amelybe a Szaturnusz is bekapcsolódik, hiszen szorosan a két bolygó mellett látható. Az égbolton mindez a Nyilas csillagképben, a Pajzs és a Sas alatt játszódik le.

 

Érzelmi tekintetben most jött el a földön tekergő kígyóból a Főnix alakba történő transzformálódás ideje. Ez pedig érzelmeid stabillá válásával lehetséges, amelyhez a Szaturnusz adja meg az alapot. Az elmúlt hetek bizonytalanság-érzete fokozatosan eltűnik, Te pedig erősebbnek és magabiztosabbnak érzed Magad. Olyan érzések bukkannak elő lelkedből, amelyek létezéséről talán nem is tudtál eddig…

 

 

A lélek mélységeibe hatolva személyiséged legintenzívebben lángoló vonásait fedezed fel, melyek a megingathatatlanság, a hűség és az érzelmek végleges megszilárdulása. És ez nemcsak a másik felé érvényes, hanem saját Magaddal szemben is! Ahhoz, hogy a másikat őszintén szeretni tudd, először Magadat kell megszeretned. Hogyan is mutathatnál tiszta és stabil érzéseket a másik irányába, ha saját Magaddal szemben nem tudod ezt megtenni…?

 

A Nyilas csillagkép érintettsége kiválóan mutatja, hogy mindezt most hosszú távra tudod integrálni életedbe, a Pajzs megadja ehhez a kellő védelmet és égi támogatottságot, a Sas pedig felrepít – szárnyalni fogsz, ha komolyan veszed ezt a témát.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

One thought on “A Vénusz és a Plútó szerelmi mágiája

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.