A Tűz világosságot teremtő ereje: Mars a Nyilasban – 2018.01.26.

Pénteken, 13:57-kor a Mars belép a Nyilas jegyébe az évkörön. Hosszabb távú céljaink megvalósításának vágya sokszoros erővel törhet felszínre, és ez az energia másokra is átragad. Ez a jegyváltás lelkesedést és optimizmust kölcsönöz, ám fontos, hogy kizárólag azon tervek realizálásának lássunk neki, amelyben 100%-os hitünk van-ellenkező esetben a kezdeti lendületesség alábbhagy. Hajlamosak lehetünk erőnket túlértékelni, de egyszerre csak egy dologra fókuszáljunk, ne lövöldözzük szanaszét nyilainkat. A Mars tűz jegyben haladva heves vérmérsékletet generálhat, ám semmiképp ne álljunk le úton-útfélen vitázni, az erőfitogtatás nem kifizetődő. Viták esetén ismertesd álláspontodat higgadt hangnemben, de ne akard a másikra tukmálni a véleményed. Egyéni szinten a Nyilas-házad eseményeit lódítja meg, illetve ezen a területen az eddigieknél mélyebb ismeretekre tehetsz szert. Emellett a Kos-terület eseményei szorosan összefüggnek a Nyilas-terület eseményeivel is ezekben a hetekben.

A Nyilas -utolsó tüzes jelként- összegyűjt minden Fényt, és elégeti mindazt, ami nem szeretet – hiszen a Mars a szeretet tüze, vére. Ő képviseli a Tűz Világosságot teremtő erejét, az önmagunk felett aratott győzelmet. Ahogy képessé válsz legyőzni Önmagadat, tisztábban láthatod a jövőképedet, a távlati terveid is sokkal közelebb kerülnek Hozzád. A Nyilasban járó Mars a cselekvő erőket kreativitással ötvözi, vagyis minden olyan helyzet, ami cselekvést, nagy erőfeszítést kíván, most könnyedebben mehet, hiszen a Nyilas tüzes jellegének köszönhetően villámgyorsasággal születnek ötleteid, amelyek közelebb visznek igaz vágyaidhoz. A tűz elem pedig a szülés, születés, Teremtés energetikájához hasonlatos. 

 

Egy tüzes bolygó -mint amilyen a Mars is- tüzes jelben a maximális tetterőt segít hasznosítani, a lelkesedés lerombolhatatlan, s ez az az energia, ami akár az egész életedet új alapokra helyezheti. Régi vágyaid most válnak valóra, legyen szó bármiről, ami kapcsolatban áll magasabb szintek felé törekvésben, hiszen a csillagos égbolton a Mars a Mérleg jövőt mérő serpenyőjénél jár, ami a Tejútra való felkészülés ideje, s jövődet most alapozhatod meg sikeresen, ha ezen energiákkal együtt rezegsz. A Mars felett pedig már a Tejúton álló Kígyótartó, a Beavatás egyik csillagképe ragyog, s a Kígyó feje alatt halad vörös bolygószomszédunk – a kígyófej a titkos tudás, a bölcsesség szimbóluma, azaz bölcs belátással cselekedj, és nem ér baj.

 

Az indiai rendszerben a szaturnuszi típusú, Anurádha típusú holdházban történik meg a jegyváltás; a fentieket a szaturnikus jelleg sorsfeladattá emeli.

 

Áldás!

 

Képek: Bill Attride és Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.