A titok – 10 inspiráló idézet a könyvből

A 2000-es évek egyik legsikeresebb könyve kétségkívül A titok volt, írója, Rhonda Byrne rengeteg ember életét segített megváltoztatni a gondolatok teremtő erejéről íródott, mindenki számára érthető művével. az írónő számos trénerrel, szakemberrel karöltve filmet is készített könyvéből. Íme, tíz inspitáló idézet a kiadványból, amely segíthet a sötétebb napokon, hogy visszanyerd a hited Önmagadban. Mert a megoldás Benned van!
 

“Hajszoljuk a felszíni értékeket, mert úgy hisszük, hogy általuk megvásárolhatjuk szívünk boldogságát, pedig a dolog épp fordítva működik. Előbb a belső örömöt és harmóniát kell megteremtenünk.”

(Marci Shimoff)

“Az orvostudomány terén az emberi elme a legfontosabb tényező, amely messze túlszárnyalja a gyógyszerek jelentőségét.”

(John Demartini)

“Gyakran előfordul, hogy boldogságunkat mások kezébe adjuk, ők azonban nem képesek megfelelni az általunk támasztott elvárásoknak. Hogy miért? Mert saját jólétünkért csakis egyetlen ember vállalhat felelősséget: mi magunk.”

(Lisa Nichols)

“Ha működőképes kapcsolatokra vágyunk, azt kell néznünk, hogy mit szeretünk és tisztelünk a másikban, nem pedig azt, hogy milyen kivetnivalót találunk benne.”

(Marci Shimoff)

“Egy sor embert ismerek, akik hihetetlen pénzeket keresnek, emberi kapcsolataik azonban gyatrák. Az én szememben ez nem gazdagság. Hajthatod, sőt meg is szerezheted a pénzt, ez azonban nem biztosítja a gazdagságot.”

(James Arthur Ray)

A hálátlansághoz negatív gondolatok és érzések tapadnak. Legyen szó irigységről, haragról, elégedetlenségről vagy csak a “sosem elég” érzéséről, ezek nem hozhatják meg neked a kívánt dolgokat.

A szeretet és a hála minden negativitást felold, bármilyen formát öltsön is. Ez a két érzés képes tengereket szétválasztani, hegyeket megmozgatni, és csodákat véghezvinni.

“Indulj a semmiből, és ebből a semmiből, ebből a kiúttalanból kirajzolódik majd egy út!”

(Michael Bernard Beckwith)

“Ne halogass…! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.”

(Joe Vitale)

Semmi sem korlátozott – sem a források, sem más. Csak az emberi elme teremt korlátokat.

Képek: Pinterest. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.