A tapasztalatok bölcsességgé érnek: Telihold az Ikrekben – 2019.12.12.

December 12-én, 06:13-kor Telihold ragyog az égen az Ikrek 19. fokán, az égbolton a Bika Tejúton nyugvó szarvainál, közvetlenül a Tejút kapujánál, érintve Orion (Nimród) erőterét is.

Teliholdnál a Nap poláris fényszöge megvilágítja a Holdat, vagyis lelkünk minden zugát. Asztrológiai értelemben a Tudatos Én segít megérteni a Tudattalan működését. A Nyilas-Nap és az Ikrek-Hold polaritása olyan, mint a Mester-Tanítvány viszony. A Mester (Nyilas-Nap) rávilágít a Tanítvány tudására (Ikrek-Hold), mintegy “szintfelmérőt” íratva vele. Az Ikrek kettős jel, változó minőségű. Az alkalmazkodást, a kiegészülni vágyást, a testvériséget és az információszerzést jeleníti meg. Ahová képletedben az Ikrek jegy 19. foka esik, azon házadban válik szükségessé, hogy felülvizsgáld alkalmazkodókészségedet, tudásodat, és a Nyilas Nap a szemben álló házból fog segíteni Neked, hogy az információkból összeálljon egy tiszta kép, hogy a tudásodból Bölcsesség szülessen! A Hold alatt az Eridanus folyó egyik kanyarulata ragyog, vagyis sorsfordító időszak közeleg. Ennek előfutára ez a Telihold.

full moon art GIF by kidmograph

Ha egy eszme életképtelennek bizonyul, az most a polcra kerül, ám ami működik az elméletben, az hamarosan a gyakorlatban is fog! A Nap fénye ezeket segít felismerni. Mindazonáltal fontos, hogy ne görcsösséggel, hanem játékossággal kezeld a dolgot. A Bika csillagkép Tejútra néző szeme pedig segít felismerni, meglátni, melyek az életképes dolgok, amiket aztán a Hold Tejútra lépésekor energiával tölthetsz fel.

Áldás!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük