A születésnapod mágiája

Ezt a cikket még 2010-ben írtam egy régebbi blogon, azóta számtalan helyen láttam… de ezt én írtam. 🙂 
 
A születésnap száma rengeteg adottságról, jellemvonásról adhat felvilágosítást, csakúgy, mint a születési horoszkóp. Lássunk, mi jellemző egy adott napon született emberre?
 
1.
 

Az elsején született emberek igazi úttörők, akik vezetésre születtek. Érzelmeit nehezen mutatja ki, mert azt gondolja, hogy ettől sérülékenynek, gyengének tartják társai. Nagyon önérzetes, szereti, ha dicsérik-viszont ő maga ezt ritkán teszi meg. Sziklaszilárdan állnak a talajon, képesek arra, hogy elképzeléseiket kreatív mederbe tereljék.

Erényei: becsületes, nyílt lapokkal játszik, nem hazudik, nem ver át. Nagy hatást gyakorol másokra, sokan követik a stílusát.

Gyengéi: könnyen önzővé és egoistává válik. Nem tűr meg maga fölött senkit, mindig első akar lenni, képtelen veszíteni. Szívesen oktatnak másokat a dolgok helyes végzésére, ők maguk viszont nem mindig fejezik be azt, amit elkezdtek. 

Híres 1-esek: Zrínyi Miklós magyar hadvezér (1620. május 1.) és Morgan Freeman amerikai színész (1937. június 1.)

Arrangement of human feature lines and symbolic elements on the subject of human mind consciousness imagination science and creativity

2.

A 2.-án született ember rendkívül érzékeny és érzelemgazdag, aki az 1-es szülöttel ellentétben szívesen vállal csapatmunkát. Közösségi gondolkodású, szociális érzékenysége fejlett. Alkalmazkodó, jószívű, emiatt sokan kihasználják. A legnagyobb örömét a párkapcsolatokban és a barátaiban leli.

Erényei: gondoskodó, nagyszerű barát, aki képes harmóniát teremteni környezetében. Gyakran művészi vénája van. Szeret gondoskodni másokról, a szerelemben odaadó és jó szerető.

Gyengéi: hangulata változékony, önbizalma kicsi. Fél a kockázatoktól és gyakran megalkuvó. Mivel nagyon érzékeny és saját érdekeit másoké mögé helyezi, gyakran találja magát a mártír szerepében.

Híres 2-esek: Mahatma Gandhi indiai béke-harcos (1869. október 2.) és Wentworth Miller angol színész (1972. június 2.)

3.

Bármely hónap 3. napján született egyén optimista és kitűnő kommunikációs készséggel rendelkezik. Élénk fantáziájú, pénzre váltható ötletei vannak. Általában szerencsés. Többnyire vonzó külsővel rendelkezik, fellépése határozott, ezért hamar sikeressé válnak. Társasági ember, aki nem szereti az egyhangúságot.

Erényei: másokkal ellentétben a problémák nem elbizonytalanítják, hanem motiválják. Gyors felfogóképességű és hamar megoldást talál mindenre. Mindenben meglátja a jót. Szeret bizonyítani-mind önmagának, mind másoknak.

Gyengéi: gyakran válik idegessé, szétszórttá és gyakran nem túl hűséges. Emberismerete nem a legjobb, emiatt sok csalódás éri. Mindenáron a középpontban akar lenni.

Híres 3-asok: Vincenzo Bellini olasz zeneszerző (1801. november 3.) ésEddie Murphy amerikai színész (1961. április 3.)

4.

Azok, akik bármely hónap 4.-én születtek, rendszerető, békés, takarékos emberek. Jól bánik a pénzzel, megbízható, dolgos, kitartó, de ugyanakkor konok is. Makacs módon ragaszkodik az idejét múlt dolgokhoz is, rendkívül konzervatív. Idegenkedik a változásoktól. Véleményét nem változtatja meg, ragaszkodik az elképzeléseihez, nem enged a 21-ből. Nem szereti túlbonyolítani a dolgokat, mindenben az egyszerűség híve.

Erényei: lelkiismeretes és felelősségteljes, képes hosszú időn át dolgozni céljai eléréséért. Tehetségét nem hagyja kiaknázatlanul, folyamatosan képzi magát.

Gyengéi: végtelenül kritikus. Hajlamos túlhajszolni magát, pedantériája görcsössé válhat. Sérelmein sokáig nem teszi túl magát.

Híres 4-esek: Sir Isaac Newton angol természettudós (1643. január 4.) és Angelina Jolie amerikai színésznő (1975. június 4.)

5. 

Az 5-ös szám szülöttei nagyon sokoldalúak és barátságosak. Minden újra nyitott, vágyik arra, hogy kitörjön a középszerűségből. A korlátokat nem tűri, mindent szeretne kipróbálni. Általában problémás kamasz, akit nem köt le a tanulás, terhes kötelezettségnek érzi. Kitűnő stratégiai képességekkel rendelkeznek, ezt főleg viták alkalmával villantja meg.

Erényei: kitűnően alkalmazkodik. Nem ismer lehetetlent, hiszi, hogy minden gond áthidalható. Számára a lehetetlen nem létezik.

Gyengéi: sértődékeny, makacs, nyűgös. Nyughatatlansága miatt sokszor keveredik vitákba.

Híres 5-ösök: Dukai Regina magyar modell, énekesnő (1983. augusztus 5.) és Rose McGowan amerikai színésznő (1973. szeptember 5.)

6. 

A 6.-ai emberben rengeteg melegszívűség és nagyvonalúság lakozik, aki a pozitív életszemléletet részesíti előnyben. Szeret másokon segíteni és nem szégyelli kimutatni az érzelmeit. A kudarcok nagyon lehangolják, tökéletességre törekszik, de ez ritkán sikerül neki. A családjuk a világon a legfontosabb, a hétköznapokhoz szeretteikből merítenek erőt.

Erényei: családcentrikus, fontos számára a barátság, odaadó szerető. Mindig odafigyelnek a másik emberre és rendkívül toleránsak.

Gyengéi: túlérzékeny és hajlamos feleslegesen aggódni. Sokszor ideálokat kerget.

Híres 6-osok: Sigmund Freud osztrák orvos, pszichiáter, neurológus (1856. május 6.) és Geri Halliwell angol énekesnő, az egykori Spice Girls lánycsapat extagja (1972. augusztus 6.)

7.

A 7.-én világra jött embert fokozott érzékenység, zárkózottság és fejlett intuíció jellemzi. Szeret nyugodt magányban dolgozni. Szívesen tanul és végez kutatómunkát, legtöbbször másoktól elzártan dolgozik.

Erényei: céltudatos és jók a megérzései. Kitűnő tanácsadó, megfontoltan dönt.

Gyengéi: nem hallgatja meg mások tanácsát, gyerekként gyakran hiperaktív és kezelhetetlen. A kritika felhergeli, mert zárkózottsága ellenére igencsak hiú.

Híres 7-esek: Paul Gaugoin francia posztimpresszionista festő (1848. június 7.) és Ashton Kutcher amerikai színész (1978. február 7.)

8. 

Aki 8.-án született, rendkívül kreatív és jó vezetői készséggel van megáldva. Szívesen foglalkozik pénzügyekkel, becsvágyó és gyakorlatias. Rengeteg ember veszi körül, de nehezére esik kiszűrni, hogy a személye vagy a vagyona vonzza őket. Élete második felében rendkívül sok pénzre tehet szert.

Erényei: született szervező, sikerorientált és ha csinál valamit, azt a lehető legtökéletesebben teszi.

Gyengéi: érzelmi téren hideg. Szűk látókörű és hajlamos végletessé válni. Hajlik a zsugoriságra. Mivel a siker az átlagnál jóval fontosabb számukra, gyakran karrieristává válnak.

Híres 8-asok: Blaha Lujza magyar színésznő, a “Nemzet csalogánya” (1850. szeptember 8.) és Teri Hatcher amerikai színésznő (1964. december 8.)

9.

A 9.-én napvilágot látott ember a tolerancia bajnoka és a jólelkűség megtestesítője. Szeret adni, önzetlen és emberszerető. Igazi titokgazda, akiben lehet bízni. Nagyon intelligens, vonzzák a művészetek. Élete hosszú és békés. A barátság szent és sérthetetlen számára, ha egy barátnak hitt emberben csalódnia kell, jobban megviseli, mint egy szakítás.

Erényei: fantáziadús és kreatív, szellemi energiája jó hatással van a többi emberre. Érdekli a spiritualitás, különösen az alternatív gyógyításhoz van tehetsége. Kitűnő természetgyógyász lehet.

Gyengéi: pénzügyekben nem túl gyakorlatias, ezért jó néhány veszteséget elszenved. Nagyon sérülékeny, ezért érzelmi téren is éri pár csalódás.

Híres 9-esek:

Lev Tolsztoj orosz író (1828. szeptember 9.) és Nataile Portman amerikai színésznő (1981. június 9.)

10.

A 10.-ei születésű ember rendkívül határozott, független és szavahihető. Munkamániás, karrierjében gyakran a magánélete rovására ér el nagy sikereket. Nagyon jólelkű és segítőkész, világot jobbító szándékai vannak.

Erényei: őszinte és nem felületes. Kitűnő tanár vagy író. Megvan a tehetsége ahhoz, hogy érvényesítse az akaratát.

Gyengéi: meglehetősen féltékeny, de nemcsak a szerelemben. Akaratossága irritáló lehet.

Híres 10-esek: Kálvin János svájci reformátor (1509. július 10.) Sharon Stone amerikai színésznő (1958. március 10.)

11.

Aki 11.-én született, már gyermekként is kilóg a sorból. Nagyon fejlett intuíciója és emberismerete van, érzékenysége átlagon felüli. Megérzései révén könnyedén veszi az akadályokat. Az igaz szerelmet 30 éves koruk körül találják meg.

Erényei: ötleteivel másokat is lelkessé tesz, kreativitása nem ismer határokat. Sok 11-es valamilyen művészeti vagy tudományos területen remekel. Minden lehetőséget igyekszik kihasználni. Intuíciója mellé eredetiség társul.

Gyengéi: érzelemvilága a legapróbb dolgoktól összekuszálódik és gyakran feszült. Mindig másokban keresi a hibát  a sajátjait viszont nem ismeri el. Ideges természete gyakran megnehezíti az életben való előrejutását.

Híres 11-esek: Thomas Alva Edison amerikai feltaláló (1847. február 11.) és Eszenyi Enikő magyar színésznő (1961. január 11.)

12.

Aki bármely hónap 12. napján született, éles eszű, utálja a tétlenséget. Élénk a fantáziája, ebből pedig profitálhat is, különösen művészként. Vonzódik az elvont dolgokhoz, az okkultizmushoz. Mindent azonnal akar, türelmetlenségre hajlamos. Vágyik a nyugalomra, de mindig tesz valamit, ami kibillenti lelki egyensúlyából. Élete során többször kényszerül áldozatot hozni vagy lemondani dolgokról. Becsületes és rendkívül erős.

Erényei: elbűvölő, sok mindenben tehetséges, kommunikációs készsége kiváló, szépen fogalmaz és beszél. Nagy munkabírású, a végsőkig küzd az igaz célokért. A szerelemben hűséges.

Gyengéi: könnyen elkedvtelenedik, hangulata ingadozó és szeret elhúzódni másoktól. Őszintesége gyakran tapintatlanságba vált, bántó kritikáival sokakat magára haragít.

Híres 12-esek: Aleister Crowley brit író és okkultista (1875. október 12.) és Melanie “Mel C” Chisholm angol énekesnő, a Spice Girls együttes volt tagja (1974. január 12.)

13.

Nagy munkabírású, kitartó. Szeret elmerülni a részletekben. Utál mások által állított szabályok szerint élni. Bár nem kimondottan társasági emberek, de mindenképpen szeretetreméltóak.

Erényei: világos gondolkodású, tervei és cselekedetei logikusan egymásra épülnek.

Gyengéi: könnyen megsért másokat, de ő maga is hamar megsértődik.Gondolatait, érzéseit nehezen fejezi ki, emiatt mások érzéketlennek látják. Hajlamos a túlzott kritikára.

Híres 13-asok: Mária Terézia Habsburg-hercegnő (1717. május 13.) és Amy Lee amerikai rockénekesnő, az Evanescence frontasszonya (1981. december 13.)

14.

Aki 14.-én született, bátor, jól alkalmazkodó és tehetséges ember. Erős megérzései, már-már profetikus meglátásai, víziói vannak. Érzelmes, empatikus.Könnyen kerül függő viszonyba nemcsak emberekkel, hanem tudatmódosító szerekkel is. Hajlamos álomvilágba ringatni magát. Természetében egyaránt fellelhető a kostruktív és destruktív hajlam.

Erényei: szókimondó és érthetően fejezi ki gondolatait. Igaz barát a bajban.

Gyengéi: gyakran nem használja ki azokat a lehetőségeket, amelyeket az élet tálcán kínál neki. Olykor dacos és kezelhetetlen.

Híres 14-esek: Albert Einstein német fizikus (1879. március 14.) és Halle Berry amerikai színésznő (1966. augusztus 14.)

15.

A 15-ös születésnapú ember megértő, hűséges és gyakorlatias típus. Jó érzéke van a pénzügyekhez, nehezen lehet átverni. Ösztönösen megérzi, ha a környezetében valaki támaszra szorul és azonnal segít neki. Erős benne a felelősségtudat, nagyon családcentrikus, szeretteiért a tűzbe menne. A családban ő az összetartó erő.

Erényei: kötelességtudó és empatikus. Szívesen vállalja a felelősséget mások helyett is. Tudását nem annyira a tanulással, hanem megfigyelései révén szerzi.

Gyengéi: néha felületes és indulatos, ilyenkor nagyon bántóan tud viselkedni.

Híres 15-ösök: Galileo Galilei olasz fizikus, matematikus, csillagász (1564. február 15.) és Liptai Claudia magyar színésznő, műsorvezetőnő (1973. július 15.)

16. 

Aki 16.-án született, az rendkívül okos, de érzelmeit ritkán mutatja ki. Visszahúzódó, befelé forduló, noha jó beszédkészsége van.  Életében (különösen fiatal- és középkorúként) sok kudarc éri, melyek mély nyomot hagynak benne. A 16-os az intellektus száma, és mivel ezek az emberek kitartóak, eredményeket mutatnak fel. Korukkal együtt a tekintélyük is nő.

Erényei: gyorsan vág az esze, mindennek utánajár és kitűnő embereismerete miatt nehezen rászedhető.

Gyengéi: környezetének, különösen családjának magas mércét állít, követelődző. Érzékeny, mindent a szívére vesz, még az ártalmatlan vicceken is képes megbotránkozni.

Híres 16-osok: Mikszáth Kálmán magyar író (1847. január 16.) és Schobert Norbert magyar fitness-edző (1971. április 16.)

17.

Aki a hónap 17. napján született, jól bánik a pénzzel és a tulajdonnal. Az üzleti életben becsületes, személyes varázsa révén mindig megszerzi azt, amire vágyik. Kissé extravagáns ember, de nemes lelkű. Az igazságtalanságra különösen érzékeny. Sok barát veszi körül.

Erényei: optimista, de nem épít légvárakat, két lábbal áll a Földön. Terveit megvalósítja, céljait eléri, még akkor is kitartó marad, ha tudja, hogy sok mindent el kell tűrnie. Fáradhatatlan, türelmes és kedves.

Gyengéi: ha megbántódik, nem felejt egyhamar. Szüntelenül önigazolást keres. Harciassága sokakat irritál.

Híres 17-esek: Puskás Tivadar magyar tudós (1844. szeptember 17.) ésSophie Marceau francia színésznő (1966. november 17.)

18.

A 18.-án született emberbe rengeteg empátia és segítőkészség szorult. Szereti hasznosnak érezni magát, minden érdekli, hisz abban, hogy az élet minden területén sikereket tud elérni. Zenei tehetséggel van megáldva. Szívesen segít másoknak, de a saját (főként magánéleti) problémáit nehezen oldja meg. Mivel belső késztetést érez ahhoz, hogy másoknak segítsen, gyakran találjuk meg a 18-asokat gondozói, ápolói munkakörökben, de a vendéglátás és a művészeti pálya is neki való.

Erényei: toleráns, együttérző, kulturált és emberszerető. Filozofikus beállítottságú, szereti a “világmegváltó” beszélgetéseket.

Gyengéi: gyakran kritizál és zsörtölődik. Nem tanácsos egyszerre több dologgal foglalkoznia, mert így könnyen szem elől téveszti a valódi céljait.

Híres 18-asok: Jókai Mór magyar író (1825. február 18.) és Christina Aguilera amerikai énekesnő (1980. december 18.)

19.

Aki bármely hónap 19.-én született, az átlagosnál jóval érzelmesebb, noha ezt gyakran elnyomja. Sokkal több érzelem van benne, mint amennyit a külvilágnak megmutat. Életes során mind a magasságokat, mind a mélységeket megtapasztalja. Szívesebben dolgozik beosztottként, mint vezetőként.

Erényei: becsületes és igazságos, rengeteg szeretet van a szívében, amit mindenkivel megoszt.

Gyengéi: könnyen felpaprikázza magát akár a legapróbb dolgokon is. Mivel nem fogadja meg mások jótanácsait, gyakran a saját keserű tapasztalataiból okul.

Híres 19-esek: James Watt skót mérnök, feltaláló (1736. január 19.) és Lukács László magyar rockénekes, a Tankcsapda zenekar tagja (1968. február 19.)

20.

A hónap 20. napján született embert békeszeretés, diplomáciai érzék és tapintat jellemzi. Nagyszerű íráskészsége van. Akarata erős, szelleme találékony. Kicsit különc embertípus, de neki kifejezetten jól áll. Könnyen ki lehet jönni vele, de ugyanakkor akaratos, nem hagyja magát dróton rángatni. Ha valamit a fejébe vesz, elszántan harcol érte. A 20-asokat nem lehet nem észrevenni, mert minden tekintetben különlegesek.

Erényei: Nagyon jószívű, sokan fordulnak hozzá tanácsért. Nagyszerű barát és szívesen harcol másokért is.

Gyengéi: Hajlamos a makacsságra és a kocka gondolkodásra.

Híres 20-asok: Joe Cocker angol énekes, zenész (1944. május 20.) és Carlos Santana mexikói zenész, énekes és gitáros (1947. július 20.)

21.

A 21.-én született ember pörgős, nyughatatlan, intellektuális, energiával teli és kreatív egyén. Hajlamos a szélsőségekre, hangulatingadozásokra. Beszédkészsége az átlagnál fejlettebb, társaságkedvelő és büszke. Rengeteg 21-es ember lesz híres. Ha vitába keveredik, elképzelhetetlen, hogy ő húzza a rövidebbet.

Erényei: született csapatjátékos. Éles eszű, kiváló megfigyelő, aki átlát a hazugokon, csalókon.

Gyengéi: bár sokoldalú, de pont emiatt kezd bele több dologba, amelyeket végül nem fejez be. Hajlamos irigykedni, a sikertelenség komoly frusztrációt okoz nála.

Híres 21.-esek: Johann Sebastian Bach német zeneszerző (1865. március 21.) és Mutya Buena angol énekesnő, a Sugababes alapító tagja, 2005-től szólóénekesnő (1985. május 21.)

 

22.

Aki 22-én született, mindent felfokozottan, kétszeresen él át, legyen az öröm vagy bánat. Birtokában van a 11-es szám energiáinak is, így kreativitás is jellemzi. 

Erényei: ha felpörög, a többi embert is magával ragadja lendületessége. Nagyon jószívűek és senkit nem hagynak magára, ha szükség van a segítségükre.

Gyengéi: nagyon változó a hangulata, és ha éppen rosszkedvű, nagyon bántóan tud viselkedni. Néha ok nélkül kritizál és házsártoskodik.

Híres 22-esek: Zac Hanson amerikai zenész (1985. október 22.) és Ady Endre magyar költő (1877. november 22.)

 

 

 

 

 

23.

 

A 23.-án született ember segítőkész jellem, akit érdekelnek a tudományok, a sport vagy a zene. Szereti és keresi a kihívásokat, gondolkodása gyors, nem szereti a monotonitást, a rutint. Kitűnő üzletember lehet, illetve tehetsége van a tanításhoz is. Általában a húszas évei elején jön rá, mit is szeretne az élettől.

Erénye: humorérzéke sok embert megfog, sok barátja van, általában az ellenkező nem képviselői közül.

Gyengéi: éles nyelve van, amivel akaratlanul is megbánt másokat.

Híres 23-asok: Bródy Sándor magyar író (1863. július 23.) és Miley Cyrus amerikai színész-és énekesnő (1992. november 23.)

24.

Aki 24.-én született, mindig tele van energiával, aktív és pozitív gondolkodású. Szeret másoknak örömet szerezni, szeretetet adni. Nagyon együttérző, sokszor szavak nélkül is képes érzékelni mások gondolatait.

Erényei: barátságos és melegszívű. Mind a szerelemben, mind a barátságban önzetlen és harmóniára törekvő.

Gyengéi: túlérzékeny, féltékeny, haragtartó, önmagát marcangoló típus. A régi sebeket folyamatosan feltépi.

Híres 24-esek: Jászai Mari magyar színésznő (1850. február 24.) ésJennifer Lopez amerikai énekes-színésznő (1969. július 24.)

25.

A 25.-ei ember sérülékeny, érzékeny, önbizalma kicsi, habár a külvilág felé egy erős embert mutat. Sok lehetőséggel találkozik élete során. Intuitív, gyorsan ráhangolódik a másik emberre. Őszinte és ezt másoktól is elvárja.

Erényei: hűséges és kitartó. Nehezen enged közel magához másokat, de akit bizalmába fogad, az örökre szól. Végtelenül türelmes.

Gyengéi: hajlamos a panaszkodásra, sokszor érzi magát tehetetlennek. Nem mer konfrontálódni, inkább visszahúzódik, minthogy megvédje az igazát.

Híres 25-ösök: Karinthy Frigyes magyar író (1887. június 25.) és Alicia Keys amerikai soul-énekesnő, színésznő (1981. január 25.)

26.

A 26.-án született ember kezében minden arannyá válik-ha igazán akarja. Makacs, konok, mindenáron el akarja érni a célját. Ha mégsem sikerül, összeomlik. Szinte vonzza a pénzt, vagyis inkább az olyan embereket vonzza, akik segítik őt anyagilag.

Erényei: lendületessége magával ragadó, másokat is lelkesít. A barátai között Ő a “motor”. Általában vidám természetű, sok ember kedveli.

Gyengéi: szívesen kérkedik, dicsekszik. Olykor indokolatlanul is arrogáns. Hajlik a mellébeszélésre, a valóság kiszínezésére és arra, hogy másokat kellemetlen helyzetbe hozzon.

Híres 26-osok: Victor Hugo francia író (1802. február 26.) és Sandra Bullock amerikai színésznő (1964. július 26.)

27.

A 27.-én született ember határozott, bizakodó és szereti a változatosságot. Szolgálatkész, erős és segítőkész. Vonzódik a titokzatos témákhoz, az ezotériához, de a pszichológia és a gyógyítás is érdekli.

Erényei: élvezi az életet, amit nem megváltoztatni, hanem megélni akar. Jó tanácsadó, akire érdemes hallgatni.

Gyengéi: túl kemény és nem hajlik a kompromisszumra. Szinte élvezi, ha veszekedhet.

Híres 27-esek: Wolfgang Amadeus Mozart osztrák zeneszerző (1756. január 27.) és Avril Lavigne kanadai énekesnő (1984. szeptember 27.)

28.

A 28-as ember szabadságszerető, erős akaratú. Sok áldozatot hoz céljáért. Akkor boldog, ha önmaga ura lehet, nem szereti, ha előírják neki, mit tegyen. Érdekli a politika és a társadalomtudományok.

Erényei: önálló és független, nem szorul mások segítségére. Gondolkodásmódja világos, tiszta. Humanista életszemléletű, szociálisan érzékeny.

Gyengéi: hajlamos a légvárépítésre, ideák, illúziók kergetésére. Sokszor negatívan gondolkodik, amire az egészsége is rámehet.

Híres 28-asok: Rubint Réka magyar fitneszedző, üzletasszony, Schobert Norbi felesége (1978. június 28.) és Lady GaGa amerikai énekesnő (1986. március 28.)

29.

A 29-es embert a szerencse kereke hol az egekbe röpíti, hol a mélybe taszítja. Nehezen találja meg az arany középutat, erősen hajlamos a szélsőségekre. Biztonságra vágyik, mind érzelmi, mind anyagi téren. Nagyon családcentrikus, sok gyermeket szeretne. Mivel a 11-es szám energiáinak is birtokában van, ha kitartó, figyelemre méltó eredményeket mutathat fel. Különösen művészeti területen tehetségesek.

Erényei: önzetlen, odaadó, gyengéd és alkalmazkodó. Remek házigazda.

Gyengéi: érzelmeit ritkán mutatja ki, emiatt ridegnek gondolják. Bizalmatlan és depresszióra hajlamos, titkolózó. Gyakran nem bízik saját tehetségében, teremtő erejében.

Híres 29-esek: Anton Pavlovics Csehov orosz író (1860. január 29.) és Zimány Linda magyar modell (1986. március 29.)

30.

A 30.-án született egyén beszédes és kellemes személyiség. Jó képzelőerő és kreativitás jellemzi, de ezeket sokszor nem használja ki. Sokszor inkább a vonzerejére, mint a benne szunnyadó tehetségre hagyatkozik.

Erényei: intelligens, kedves és együttműködő. Nem szereti a vitát, veszekedést.

Gyengéi: fél kockázatot vállalni és igen gyakran titkolózik. Hajlamos érzelmileg zsarolni másokat. Olykor számítóan viselkedik.

Híres 30-asok: Benedek Elek magyar író (1859. szeptember 30.) és Phil Collins angol énekes, zenész (1951. január 30.)

31.

A 31-es ember kiváló üzleti érzékkel és szervezőkészséggel van megáldva. Jó a memóriája, nem felejt el semmit. Szeret utazni, utálja az egyedüllétet. Mivel sok ember veszi körül, fennáll a veszély, hogy zseniális ötleteit mások valósítják meg és viszik sikerre.

Erényei: kreatív és ötletgazdag, szórakoztató és kitűnő a humorérzéke. Szívesen jár szórakozni, bulizni.

Gyengéii: durva és sértő tud lenni, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. Könnyen szokásai rabjává válik. Túlzottan önfejű, ezért sokszor megégeti magát.

Híres 31-esek: Franz Schubert osztrák zeneszerző (1797. január 31.) és Colin Farrell ír színész (1976. május 31.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.