A szeretet ragyogása: Nap az Oroszlánban – 2019.07.23.

Július 23-án, 04:50-kor a Nap saját jegyébe, az Oroszlánba lép az évkörön.  A csillagos égbolton azonban most éri el a Rák csillagképet, vagyis ami az elkövetkező egy hónapban a legfontosabb szerepet kapja, az a szeretet lángjának táplálása, mások felé irányítása.

A Rák csillagképben fogan meg a szeretet, az Oroszlán jel pedig ezt ragyogtatni segít. A Nap itt saját uralt jegyében van, vagyis a legelemibb erővel ragyoghat szíved és lelked. Ha érzéseid elfojtod, szív-és érrendszeri elváltozások, gerincproblémák figyelmeztethetnek arra, hogy ez a továbbiakban nem járható út. Amit ebben az egy hónapban teszel, az 2020 februárjáig eredményt hoz – jól figyelj tehát arra, hogy mit teszel, mondasz, gondolsz, mert ugyan a jövő év Jégbontó hava még messze van ugyan, de az idő repül… a Rák csillagképben születik meg a szeretet, az alázat, itt található a Jászol, a Megváltó Jászola… a köldökzsinór elvágásra kerül, s az önállóság (Oroszlán jegy) kerül terítékre. Az elengedő szeretettel ezt is elérheted, a kellő elhatározás szükséges csak hozzá.

 

 

Személyes szinten az Oroszlánban és a Vízöntőben kezdődő házaidat ragyogja be Fényével a Nap. Előbbinél adottak lesznek a lehetőségek, szinte semmit nem kell cselekedned. A Vízöntő-házban a teljességet Te Magad hozod létre – szereteted kimutatásával és áramoltatásával. A tűz jel segítségével a kreatív, teremtő energiák állnak rendelkezésedre, azonban pusztítani is tudsz vele – figyelj hát oda arra, hogy minden körülmények között a szeretetet mutasd, ne a gőgöt és az egót.

Az indiai rendszer szerint a jegyváltás a Pushya, szaturnuszi típusú holdházban történik meg. Maga a név növekedést, virágzást jelent, azaz, ha most megragadod a lehetőségeket, terveid megvalósulnak és tartós eredményt hoznak. A holdház másik üzenete a múlttól való elszakadás. Itt az ideje a tettek mezejére lépni.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük