A Szeretet megértése: Merkúr az Oroszlánban – 2018.06.29.

Pénteken, reggel 7 óra után pár perccel a Merkúr a tüzes Oroszlán jegyébe lép. Személyes szinten az Ikrek és a Szűz jegyekben kezdődő házaid eseményeivel színezi az Oroszlán-házadat a Hírnök; fontos információkkal, illetve mivel ő a Szeretet közvetítője, és csillagképi értelemben a Merkúr is a Rákban jár, érzelmekkel, intuíciókkal tölti fel azt.

A befogadó-tápláló-elengedő szeretet megértése lesz a fő téma, amíg a planéta végighalad a csillagképen, alatta pedig ott ragyog a Hydra, az Északi Vízikígyó, amely az ehhez elengedhetetlen bölcs belátátást hivatott segíteni. Több olyan szituációval találhatod Magad szemben, amely e dolgok felé terel, ugyanis júliusban a Merkúr retrográddá válik. 

 

Meg kell értenünk, hogy szeretet nélkül semmire sem megyünk, ahogyan azt is, hogy csak a szenvedéllyel végzett dolgok hoznak tartós eredményt (Oroszlán – fix jel – tartósság!). Kreatív gondolkodást is biztosít ez a Merkúr-pozíció.

 

Az indiai rendszer szerint a Merkúr jegyváltása a Pusja, Szaturnusz-típusú holdházat érinti. Vagyis a fenti dolgokat integrálni életünkbe kollektív szinten kötelesség. Maga a név virágzást, növekedést jelent, vagyis a kötelességek betartását követően a siker sem várat magára.

 

Áldás!

 

Kép: Abstarology.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.