A Szeretet közvetítése: Újhold az Ikrekben – 2018.06.13.

Június 13-án, 21 óra 43 perckor az Ikrek jel 22. fokán születik meg az Újhold. Az égbolton a Bika csillagkép Tejúton nyugvó szarvainál jön létre a Nap és a Hold egyesülése, alattuk ragyog Orion. A Beavatás előtti utolsó napokat érinti az Újhold, amely egy új ciklus kezdetét jelenti.  Azon házad képletedben, ahová az Ikrek 22. foka esik, újjászületik, s mindez saját intellektusodnak, leleményességednek köszönhetően, görcs és agonizálás nélkül.

Égi kísérőnk az Újhold születésének pillanatában a Mrigashira, Mars-jellegű holdházban tartózkodik az indiai asztrológia szerint. Hatalmasat léphetsz előre személyes fejlődésedben, mozdulj ki, hadd érjenek új impulzusok, amelyekből töltekezhetsz! Ha tanulsz, most rendkívüli hatásfokkal tudsz teljesíteni, ha pedig este dolgoznod kell, hamar túllendülsz a fáradtságon, nyűgösségen.

 

Az Ikrek a közvetítés és a testvériség jegye is. Békülésekre, tisztázó beszélgetésekre remek alkalom az Újhold és az azt követő nap, tedd meg az első lépést, kezdeményezz! Tedd félre büszkeséd, makacsságod. Szívtől szívig áramlik akadálytalanul az energia, amely most csodákat hozhat az életedbe.

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.