A Szeretet gyógyító ereje: Vénusz-Neptunusz szembenállás – 2017.09.30.

Szombaton pontosodik be a Szűz-Vénusz és a Halak-Neptunusz poláris fényszöge.

A Szűz-Vénusz gyakorlatiassága átszíneződik az érzelmességgel, érzékenységgel. A Neptunusz a Vénusz magasabb oktávjaként ismert planéta. Ezekben a napokban lehetőséget biztosít a fényszög arra, hogy a szeretetet egy magasabb szintre emeljük és átéljük az ehhez kapcsolható Egység-érzést. Érzelmi kapcsolatokban most jött el az ideje az energiák kiegyenlítésének, a megerősítésnek. Egyedül élőknél megtörténhet az is, hogy a múltból bukkan fel valaki, egy korábbi partner, akivel lehetőség adódik az előző fejezet lezárására és egy új, magasabb szintű összefonódásra. A mélyen elnyomott érzelmek a napokban fokozatosan megmutatják magukat és lényünk minden részét átitatja. Engedjük szabadjára az érzéseinket és ne féljünk semmitől. Ez a konstelláció a művészetekre is irányítja a figyelmet, tehát ha eddig csak incselkedtünk egy ilyen vonatkozású dolog, tevékenység kipróbálásával, most erre is lehetőség adódik, vénuszi (pl. tánc, fényképezés, festés, rajzolás), neptuni (pl. éneklés, hangszereken való játék) területeken.

A Neptunusz a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító habjaiban ragyog. A meditálás, relaxálás most különösen nagy hatásfokkal működik, hiszen eközben a Vénusz az Oroszlán nemzőszervei alatt jár – így a tudatos teremtés gyakorlására alkalmas időszak érkezik, gyakorolhatjuk a tudatos álmodást is, de a gyógyító szertartások, a homeopátiás készítmények is hatékonyabbak. A Halak jelen belül a Rák-szakaszban járva pedig a múlt levágásához is megkapjuk a segítséget, a Rák szimbólumaként az ollót. Ez elengedhetetlen a lélek és a test gyógyításához. Az indiai rendszer szerint pedig a kék bolygóóriás a Shatabhisha nevű, Sárkányfarok (~Ketu) típusú holdházban tartózkodik, amely szó jelentése: száz orvos. Ha most kísérletet tettél/teszel a gyógyulásodra, az eredmény sem marad el! A Neptunusz az angyal, és a Vízöntő, amely csillagképben jelenleg láthatjuk, szintén angyal. Máté, az Evangélista. A Gyógyító. A Sámán. Sokszoros gyógyító erők állnak rendelkezésünkre.

Mindeközben a Hold a levegős Vízöntő jelben halad. Ezen uránuszi területen a Lélek már egy magasabb szintről szemléli a dolgokat, így pontosan látja, hogy a múltban mit rontott el és hogyan tudja helyrehozni. A Nyilas csillagkép, ahol az égboltot nézve látjuk kísérőnket, azt üzeni: most átugorhatjuk korlátozó hitrendszereinket, hiedelmeinket, leszámolhatunk a beidegződésekkel.

Áldás!

 

Kép: Pinterest 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.