4 hozzászólás

 1. Avatar Eszter

  Nekem extra rossz volt a legutóbbi Jupiter a bakban idöszak. Meghalt mindkét nagymamám, a válság miatt érintett a létszámleépités.
  Nem tudom mit fog hozni de már tartok tőle. Nekem az 5.házamat fogja érinteni

 2. Avatar Vajnai Mária

  A legutóbbi Jupiter Bak álláskor éppen 48-49 éves voltam.
  Egy hatalmas szerelemmel találkoztam, amelyről le kellett mondanom, mert fiatalabb volt nálam a srác és még nem volt családja, gyermeke, én már nem mertem vállalkozni rá. (Három gyermekem van)
  Sokat utaztam, kirándultam az országban akkoriban, nagyon kedvemre volt. Sportoltam gőzerővel, imádtam és hihetetlenül bírtam a fizikai leterheltséget. Naponta 6-8 órát edzettem, mindenfélét: úsztam, futottam, kondiztam táncoltam szinte minden nap.
  Huszonévesnek néztem ki.
  Ebben az időszakban jártam újra gimnáziumba, érettségiztem 2009-ben (mert anno hiába jártam középiskolába, éppen az érettségi napján szültem…az érettségi lemaradt….bár az is esti iskola volt)
  Egyedül neveltem a gyerekeim, nehéz anyagi helyzetben, de imádtam minden egyes percét.
  Szintén ebben az időszakban vett fel a volt párom (a tudtom és beleegyezésem nélkül) hitelt a közös lakásunkra, amelyben ő már nem lakott, csak mi a gyerekekkel, és tavaly (2018-ban) elárverezték, kilakoltattak, semmim sem maradt.
  Minden tervem csak álom marad: a könyvírás, a tanítás, az utazás…

  Születési Szaturnuszom a 9. ház 4.fok 34.percén áll, az MC-m Bak 16 fokán.
  Az életeseményeimbe a Plutó keményen beleszólt mindig is. Amióta a Bakban jár, mélyzuhanásban vagyok az élet minden területén. A megőrülés határán vagyok. Rettegek attól, hogy a Jupiter most mindezt még fel is fogja erősíteni.

  Már nem tervezek semmit, csak ábrándozom a soha meg nem valósuló álmaimról.

 3. Avatar

  Esetemben az édesanyám elvesztése, jól menő vállalkozásom elengedése volt a fájdalmas események egyike. Mindamellett szellemi tanulmányaim, az önismeretben való elmélyedés indult el mélyrehatóbban. Lehet miből profitálni…. IV.es ház az érintett…

 4. Avatar D. Zsanett

  Valószínűleg én azért éltem meg az előző Bak Jupitert is pozitívan, mert a radix képletemben is a bakban áll a Jupiterem az 5. házban. Így Jupiter visszatérésem is lesz.
  Amúgy pont 23-24 éves voltam az előző Bak Jupiternél, munkahelyet váltottam és a párkapcsolatban is új utakra léptem. Mindkét életterületen pozitívan változott az életem. Én nagyon várom a mostani Bak Jupitert is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük