A Szaturnusz és a Plútó közös projektje

Írtam már ugyan a Szaturnusz és a Plútó együttállásáról többek közt itt, ám mivel most egzakt a fényszög, foglalkozzunk egy kicsit újra a témával!

Ahogyan olvashattátok a tavalyi cikkben, e fényszög a rendrakás, a szelektálás jelzője. A Szaturnusz csak az időtálló, értéket képviselő dolgokat menti át a következő életszakaszokba. Ezt a szelektálást segíti a radikális változásokat képviselő Plútó, amely gyökerestől tépi ki azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak minket. 

 

 

Sokan érezzük magunkat most nehéz helyzetben, és félünk szembenézni ezekkel. Félünk a döntéseink következményétől. A jó hír viszont az, hogy bárhogyan is döntünk, később kifizetődik. Lehet eleinte úgy érezzük, elcsesztük a döntést, de az idő -azaz a Szaturnusz- a döntés helyességét igazolja majd. A régi, megcsontosodott, szeretet és jövő nélküli dolgoknak le kell omlania, meg kell halnia (ha már plutonikus erőkről is beszélünk), ám ezek helyén amilyen sokkot okozóan dőltek le a hamis idolok, olyan bámulatos gyorsasággal épülnek fel azok a minőségek, amelyek egy sokkal boldogabb jövő felé mutatnak utat.

 

neverending night driving GIF

Ez utóbbi mondatnak már csak azért is van létjogosultsága, mert január 12-én, pont a Szaturnusz-Plútó együttállásának egzakt idején a Nap beéri a két égitestet; szó szerint megvilágítva az utat előttünk. Ott áll még a hármasnál a Merkúr is, amely közvetíteni képes ezt a fényt – komoly felismerések és “aha!”-élmények jönnek majd ezen a napon és utána is. 

Innentől kezdve csak rajtunk múlik, melyik irányba fordulunk. Megkapjuk a jeleket, és ne habozzunk dönteni. 

Áldás!

Képek: Pinterest (1), Giphy (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük