A múlt lezárása: Uránusz direkt

Csütörtökön, a hajnali órákban vált direkt mozgásba a Kos jel 20°-án lévő Uránusz. Az elmúlt napokban stacionárius állapotában láthattuk a zöld bolygóóriást, amely által úgy tűnt, semmi nem akar összejönni. Mivel ő a “különc” az égitestek között, még az is megtörténhetett, hogy furcsa hangulatingadozásokat tapasztaltál, noha semmi okod nem volt erre, vagy testi szinten a lábadban éreztél fájdalmat. De az Uránuszhoz tartoznak azok a dolgok is, amelyek hirtelen hagyják el a testet: a hányás, a hasmenés, a prüszkölés, de még a sokak életét megkeserítő pattanások is. Vagyis itt az ideje, hogy Magad mögött hagyj valamit az Uránusz irányváltásával egyetemben. Melyik tünetet tapasztaltad? Hányás: valamit nem vesz be a gyomrod. Hát akkor ne is vedd be… hagyd. Hasmenés: valamivel nem tudsz mit kezdeni. Rakd össze a dolgot, hogy összeálljon, mit is kell cselekedned. Prüszkölés, megfázásos, náthás tünetek: valamit ki kell mondanod valakinek… a bátorságot kell összeszedni. Pattanások, mitesszerek, bőrproblémák: valamitől szó szerint kiütést kaptál? Távolítsd el az adott dolgot az életedből. Lehet, hogy ez így drasztikusnak hangzik, és lehet, hogy nem könnyen hozod meg a döntést, de ha megléped, amit az intuíciód sugall (mert tudat alatt Te is érzed, mi a helyes lépés…), kifizetődő lesz. Aminek nincs helye az életedben, minek foglalja a placcot értékesebb dolgok elől? Te is tudod: ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik helyette…

56889

Személyes tapasztalat ismét…

Napok óta gyerekkori dolgok jöttek fel. Gyerekkoromban sokszor voltak furcsa látomásaim, amelyek aggasztóak és szomorúak voltak. Tegnap este egy japán filmet néztem Párommal, és a film szomorú véget ért. Fél órán keresztül megállíthatatlanul ömlöttek a könnyeim, zokogásroham tört rám. A zokogás is hirtelen feltörő dolog, uránuszi könnyekkel. Iszonyú érzés volt. Utána hányinger kínzott. De kicsit később már nyugodtan aludtam el, főleg, hogy Párom is segített megértenem a dolgot.

Bill Attride

Bill Attride

Vizsgáld meg, hogy a személyes képletedben melyik házba esik a Kos jel 20. foka, illetve a képletben melyik házat uralja az Uránusz (azaz, melyik ház kezdődik a Vízöntő jegyében). Azon a területen van leginkább szükség a felesleges dolgoktól való megszabadulásra. Máshol is, de ott különösképpen. Csillagképi értelemben a különcködő égitest a Visszaúszó Hal fonákján halad, vagyis minden, ami a múlthoz tartozik és már nem szolgál Téged, kuka. Alatta ragyognak a Cet csillagai. A Cet a bibliai Jónás történetét juttathatja eszünkbe, aki három napot töltött el a Cet gyomrában. Ennyi idő is elég lehet most ahhoz, hogy az eddig berögzült, lehúzó energiákat kimosd Magadból. A Cet ugyanis a belső, megtisztító jellegű folyamatokat jelképezi. Akár rituális fürdőt vagy zuhanyt is vehetsz, hogy aurádat, csakráidat is megtisztogasd. Zuhanyozz le, majd egy kád vízbe tegyél 4-5 evőkanálnyi sót és legalább negyed órát tölts el benne. A só remek tisztító erővel bír, minden szinten kimossa a negatív energiákat. Amikor leengeded a fürdővized, képzeld, ahogyan a nem szolgáló minőségek is távoznak a lefolyóban. Végezz jógagyakorlatokat, nyújtásokat és ha álmatlanságban szenvedsz, levendula illatú illóolajat párologtass lefekvés előtt. 

A Kos jel 20. foka már a Nyilas-dekanátusba tartozik a jelen belül. A most megfogant elhatározások és meglépett dolgok hosszú távon kifizetődők, munkád lesz vele bőven, és keményen meg kell dolgozni a sikerért. De ha ez megvan, a siker is meglesz. A direktbe fordulás óriási energiát birtokol. A szülés, születés energiáihoz hasonlítható, amikor egy bolygó előre indul. Te Magad is így születhetsz újjá, és 2017. április 14.-e után, amikor az Uránusz elhagyja a retrográd zónát, már kézzelfogható eredmények formájában élvezheted kitartásod gyümölcsét. 

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.