A Merkúr és a Mars szeretetenergiája – 2017.06.28.

Szerdán este, 9 óra után pontosodik be a Merkúr és a Mars együttállása a Rák jel 15. fokán.

A Merkúr a Fény megismerése és átadása, a Mars a szeretet tüze, vére. E két princípium összeolvadása egy vizes jelben segíti az érzelemvilág megértését és a szeretet áramlását. Mivel a Rák 15. foka a jegyen belül már a Skorpió-szakasz, érezhetőek ennek a jegynek az energiái is, azaz a legmélyebb érzelmek kerülnek most felszínre és válnak áramoltathatóvá.

Az égbolton az Ikrek csillagképben egyesül a két égitest; e csillagkép mutatja a halandó és halhatatlan minőségeket. Eljött tehát az ideje, hogy azon minőségeket, amelyek már nem szolgálnak minket, elengedjük, ami pedig marad, annak lángját őrizni magunkban és áramoltatni a szeretet formájában. Az Ikrek érintettsége egyébként is segít ezt a folyamatot, mint az egymás felé közeledés, a kommunikálás szimbóluma, a Rák vizes jellege pedig eljuttatni ezt mindenhová, ahol szükség van rá.

Mivel a két bolygó a VII. házban találkozik, a házasságok, mindenféle kapcsolat és általában a külvilág fogékonyabb minden érzelmi behatásra – tartsuk ezt szem előtt.

Áldás!

Képek: Pinterest (1), screenshot/saját (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük