A Mars és a Plútó kvadrátjáról

Napokon belül egzakttá válik a Mérleg-Mars és a Bak-Plútó tanító fényszöge, a kvadrát. A napokban érezhettünk indokolatlan dühöt, ingerlékenységet és türelmetlenséget, esetleg vitás helyzetekbe keveredhettünk akár a számunkra legkedvesebbekkel is.

Mire jó ez a fényszög? Mielőtt teljesen elveszítenéd a fejed, állj meg egy pillanatra. Mit akarsz tulajdonképpen és miért? Igaz célokat elérni, hogy legyőzhesd önmagad vagy idegbetegen hajszolni egy délibábot, hogy másoknak megfelelj…?

 

A Mars a mennyiségi, a Plútó a minőségi változást jelképezi. A Mars a szeretet tüze és vére, az önlegyőzés, a Plútó a hatalmas, transzformáló energiák princípiuma. Miért forgácsolnád szét az energiáidat apró-cseprő, jelentéktelen, megkopott, üres dolgokra, amikor sokkal nagyobb eredményekre vagy képes és nem mellesleg: többre vagy hivatott? Mi a fontosabb? A mennyiség vagy a minőség? Hogyan szeretnéd élni az életedet? Sok dolog között céltalanul tengve-lengve vagy átjutva a krízisen, egy megerősödött, magabiztos emberként? A választ Neked kell tudnod…

A Mérleg-Mars magas szinten a szellemi erővel történő eredmény-elérést mutatja, amely másokra is kihatással van. A Bak-Plútó pedig továbbra is a célokat szimbolizálja, egyúttal a régi struktúrák, hitrendszerek összeomlását is, amelyek elsőre talán ijesztőnek tűnnek, ám ezek helyén, ahogy többször írtam születik valami más, valami magasabb szintű, időtállóbb dolog. A Plútó még 7 évig tartózkodik a Szaturnusz felügyelete alatt, ez az idő a minőségi változásokról kell, hogy szóljon. Ha Te megteszed az első lépéseket, a többit ajándékba megkapod – erről szól a tanítás, amelyet a Bakban lévő Plútó 2008 óta közvetít felénk.

Az égbolton a Marsot a Szűz angyali részénél láthatjuk, a Fentiek segítsége mindig rendelkezésünkre áll, rohanó napjaink közepette ne felejtsünk el egy-egy percre megállni és kifejezni hálánkat azért, amink van, de kéréseinket is bátran intézhetjük feléjük. A Mérleg jelen belül már a Vízöntő-szekcióban jár vörös bolygószomszédunk, azaz megkapjuk az uránuszi támogatást is: itt az idő, hogy életünk történéseit és saját megnyilvánulásainkat egy magasabb perspektívából szemléljük. Ahogyan a híres német fizikus, Albert Einstein is mondta: “Egyetlen probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, ahol keletkezett! A Plútó a bölcs belátást is jelképező Nyilas és a felemelkedést szimbolizáló Sas csillagképeket érinti. Ha a fentieket belátjuk, felismerjük múltbéli botlásainkat és kísérletet teszünk azok kijavítására, a jutalom sem marad el.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.