A Királynő…

“A Királynő nem játszadozik; tudja, hogy a játékok nem érik meg a ráfordított idejét. A Királynő nem fog ugrálni, hogy elnyerje azoknak a figyelmét, akik nem látják őt; ahhoz túl sok méltósága és önbecsülése van. A Királynő nem fog versenyezni hazugságok és féligazságok alapján; ahhoz túl okos.

A Királynő nem beszél csúnyán a többi Királynőről; ahhoz túlságosan szereti őket. A Királynő nem fogja megzabolázni a vad természetét és nem fogad el maradékokat; tudja, hogy ahhoz túl értékes, és megérdemli az ünneplést. A Királynő tiszteli a szívét és az érzéseit; mert hallja lelkének bölcsességét és tanácsait. A Királynő nem fog csendben maradni; tudja, hogy a világnak szüksége van az igazság gyógyszerére.

A Királynő nem lesz Bohóc; tudja, hogy szívének igazi Uralkodóra van szüksége, akinek ő maga társa lehet. A Királynő hiszi, hogy isteni koronáját saját gyógyszereiből és ajándékaiból kovácsolták, oda helyezi azt, ahova tartozik. Büszkén viseli azt, hisz megérdemli. A Királynő átöleli az igazságot, mely csak az övé, és szent trónjáról uralkodik. Birodalmát igazságosan irányítja, hisz önnön maga is szent.”

Képek: Pinterest.

Forrás: The Goddess Cirlcle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.