A Jupiter és a Szaturnusz harmonikus kapcsolódása

A napokban vált egzakttá a Mérleg-Jupiter és a Nyilas-Szaturnusz szextil fényszöge. Ezt az aspektust gyakran nevezik a trigon “kistestvérének” is, hiszen hozzá hasonlóan lehetőségeket rejt magában, amelyhez elengedhetetlen némi munka, de a siker lehetősége adott.

A Jupiter kiáradó, a Szaturnusz összehúzó, az egymáshoz hatodfénnyel való kapcsolódásuk pedig lehetővé teszik, hogy hitünk megszilárduljon és kitartsunk az úton. A Mérleg-Jupiter bizalmát stabilizálja a Nyilas-Szaturnusz, vagyis segítségünkre lesz abban, hogy az esetleges kezdeti kudarcokat követően ne adjuk fel céljainkat, hanem hittel, erővel haladhassunk tovább, újabb és újabb akadályokat sikeresen leküzdve. A Jupiter hamarosan megérkezik a Szűz csillagkép Kalászt tartó kezéhez, vagyis amennyiben nem zuhanunk meg és kitartunk, az eredmények sem maradnak el, sőt!

A Jupiter -ha a csillagos eget nézzük- a Szűz lábánál halad, a Szaturnusz pedig a Kígyótartó alatt rálépett a Tejútra. A két sorsbolygó tehát megadja a szilárd talajt a terveknek, elképzeléseknek, amelyeket megvalósíthatsz. Csak az első lépést nehéz megtenni, de soha ne hátra nézz, hanem előre! Erre utal a Szűz lábánál járó Jupiter, a Szaturnusz pedig segít kitartásod megtartásában és abban, hogy ne végezz semmit fél szívvel. Amit most elkezdesz, meglepően hamar, szeptember harmadik hetére már eredményeket hozhat – ha nem torpansz meg az esetleges feladatok előtt, hiszen a szextilnél a trigonnal ellentétben szükséges a cselekvés is. Ám az áttörés is megtörténik, ha ezt nem mulasztod el megtenni.

A másik fő üzenete ennek a fényszögkapcsolatnak: megtalálni a helyes mértéket. Mindenben. A túlzások szétforgácsolják az energiát és legyengítik a testet-lelket egyaránt.

Jó munkát tehát Mindenkinek és csak előre!

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük