A jövő letisztulása: Neptunusz retrográd – 2018.06.19.

Kedden, 0:27-kor a Neptunusz a Halak jel 16. fokán retrográd mozgásba kezdett.  E mozgásról pedig tudjuk, hogy a korszakalkotó lehetőségeket is magában foglalja a visszatérő dolgok, minőségek, személyek mellett. Ha a Halak-házad témáiban nem láttál elég tisztán, most eloszlik a köd és válasz érkezik kérdéseidre. Személyes szinten az a házad, ahová a Halak jegy 16. foka esik, tartogat felismeréseket, átlátva az ok-okozati összefüggéseket, megértetve Veled az elmúlt hetek-hónapok történéseit. Csillagképi értelemben a Vízöntő jövőt tisztító habjainál látható a kék bolygóóriás, azaz a retrográd mozgás lehetőséget ad, hogy jövődet alakítsd.

A Neptunusz segít abban, hogy a Benned lakozó Angyalt, a Gyógyítót, a Látnokot felfedezvén szembenézz Önmagaddal és szereteteddel gyógyítani és másokat segíteni tudj. A Halak-házadban most láthatod át igazán az ok-okozati összefüggéseket, a kozmikus törvényszerűségeket, egyúttal Te Magad is képessé válsz a szeretet befogadására. Visszatérhetnek művészi ambíciók a múltból, amelyeket eddig nem mertél kipróbálni, megélni. Különösen érvényes ez a neptuni művészetekre, ilyen például a zene, az éneklés.

 

Az indiai rendszer szerint az irányváltás a Purva Bhadra, jupiteri típusú holdházban (naksatrában) történik meg. A siker, az eredmények nem maradnak el, ha a gépies cselekvés mellett használod spirituális teremtő erődet is. Rendszeres meditálás, vizualizálás, jóga erősen ajánlott az elkövetkező hónapokban.

 

Áldás!

 

Kép: Bill Attride

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.