A harcos nő szíve

1. A harcos nő szíve kemény akár a köröm külső része; de nem szabad összetéveszteni ezt az érzéketlenséggel. Hozzászokott ahhoz, hogy kardját magasra tartván, harci üvöltéssel küzd az igazságtalanság ellen a világban. De ez nem jelenti azt, hogy semmit sem érez. Az erős, vad tüze nem jelent hanyagságot vagy nemtörődömséget. Lelke mélységet, szíve felfedezetlen kincseket rejt.

 
 
2. Olykor vissza kell vonulnia. Falakat kell önmaga köré húznia néha. Pusztán a védelem miatt. Szüksége van rá, hogy feltöltődhessen. Szüksége van rá, hogy gondolkodhasson. Megteszi, mert a múlt erre kényszeríti, hogy túléljen,és megvédhesse az érzékeny szívét. Olykor szükséges, hogy nyitott szívvel üljön, és megértse a saját, mély érzéseit. Összegyűri őket, amikor eljön az idő, hogy felemelkedhessen, s szilárdan hisz az igazában, amikor felemelkedik a hamvaiból.
 
3. Szüksége van egy biztonságos helyre, ahol kinyílhat. Egy vadvirág ő, nem fog kinyílni, amikor levágják, és vázába tömik. A múltban a szeretet már feldarabolta. Létre kell hoznia egy szent helyet a bizalomnak, ahol nyugodtan megnyílhat mások előtt.
 
4. A harcos nő szíve nem vár meghódításra, játékra. Nem ez a módja a nő szeretésének. Nem megzabolázni kell, nem kell megalázni. Ha csak egy kis szórakozásra vágysz, a harcos nő szíve nem játszótér, szóval tovább is állhatsz.Ő igaz szerelmet akar – olyasvalakire vágyik, aki az igazság talaján áll.
 
5. Igen, az út a megnyílásáig lehet, hogy hosszú út vezet. Többször csalódott és bántották a múltban, még ha nem is tesz róla említést, nem jegyzi meg szíve mélyén sosem. És minden egyes alkalommal erősebben és bátrabban tér vissza. Olyasvalakire vágyik, aki ugyanannyira erős és bátor, méltó arra, hogy mellette legyen. Csak annak nyílik meg teljesen, őt tiszteli.
 
6. olykor elveszíti a reményt. Megrengetik a hitét. Erősebben akar hinni valamiben, és olykor ez nehéz. De átmászik a romokon, megtanulja a leckéket, és új hitet nyer. Járt a szeretet háborús zónájában, traumától szenvedett. De ő harcos, túlélő, és csak idő kérdése, mikor virágzik.
 
7. Szüksége van valakire, akival az ágyban is egyenlő. Nem a vágy megölését és a saját fantáziáinak megölését keresi. olyan társat akar, akivel együtt táncolhatnak az extázis tüzében. Szenvedélyes, mély és szent egyesülésre vágyik, nem holmi gyorsétel-pótlékra.
 
8. Ő mély, sötét és többrétegű. Szívének dobbanásaiban egy aranyszív rejtőzik, hiszen – mély érzelmű lényként – képes a saját árnyaival táncolni. Talál leckéket itt magának, és képes lesz a hamvaiból újra felemelkedni, erősebbként, mint valaha.
 
9. Nem akarja, hogy mélyen szeressék, ünnepeljék és imádják, ezt már rég feladta. De ez azt sem jelenti, hogy magányos akar lenni örökre, csak magasabbra tette a mércét, hogy kit enged be a szent templomába, és kit ölel meg erős szeretetével.
 
10. Megszokta már, hogy elmenekülnek az emberek, amikor szüksége lenne rájuk. Néha azt hiszik, hogy csak azért tudja megtenni a dolgokat, mer terős. Sokakban félelmet gerjeszt a tűzokádó nő gondolata, akinek szüksége lehet rájuk. Nem azért van rájuk szüksége, hogy megmentsék őt. Ő önnön maga hőse. Ő egy harcos, és tüzet lehel. Újra és újra feláll, ha elesik, de megnyugtatóan, bátorítóan hat számára ha vannak támaszai, akik vele vannak a legsötétebb időkben is.
 
11. Megéri küzdeni érte. Ő egy ritka, nem evilági, misztikus erő, akinek bátor, gyönyörű, szenvedélyes szíve az egyik leghatalmasabb dolog a planétán. Tény, nem gyengéknek való, de megéri. Ezt ígérhetem.
 
 
 
Ara Campell nyomán.
Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.