A Germán Gyógytudományról röviden

Ryke Geerd Hamer (1935-2017), német kutatóorvos felfedezésének lényege, hogy minden megbetegedést egy érzelmi sokk vált ki. A szakember betegei vizsgálata-kikérdezése, a betegségük lefolyásának tanulmányozása közben érdekes, az eddigi orvoslás által nem ismert összefüggéseket talált.

A doktor 19 éves fiát, Dirk-et 1978-ban meglőtték, aki édesapja karjaiban belehalt sérüléseibe. Nem sokkal később Hamer doktornál hererákot találtak – azaz hirtelen ő is a betegek közé csöppent. Orvos kollégái nem sok jóval bíztatták. Betegsége ellenére tovább dolgozott a Müncheni Egyetem klinikán, ahol a rákos betegekkel folytatott beszélgetései során rájött, hogy a rettegett kórban szenvedő emberek kivétel nélkül valamilyen érzelmi konfliktust szenvedtek el, mielőtt megbetegedtek. Miután észrevételét közölte kollégáival, elküldték. Hamer doktor ezután egy kölni kórházban folytatta a munkát, ahol szintén felfedezte az érzelmi megrázkódtatás-rákos daganat közötti összefüggéseket a betegekkel való beszélgetései során. 1981 őszén a Tübingeni Egyetem Orvostudományi Karának benyújtotta felfedezését, ám ekkor elvették tőle a praktizálási jogát, börtönbe került, ám az orvos kitartott elmélete mellett, mely szerint a váratlan sokkélmény pillanatában a konfliktus egy előre meghatározott helyen csapódik be, ami sejtleválást okoz, melyet Hamer doktor Hámeri gócnak nevezte el. A góc a CT- felvételen körkörös koncentrikus gyűrűk formájában jelenik meg. Az agysejtek melyeket a becsapódás ér, elektronikus impulzust és biokémiai jelzéseket adnak a hozzá tartozó szervi sejteknek, mely daganat növekedést, szövet csökkenést, vagy funkció kimaradást okoz, attól függően, hogy melyik agyi részen van a becsapódás középpontja. Ezt a jelenséget Hamer doktor fia emlékére Dirk Hameri szindrómának (DHS) nevezte el. Ez az indítéka annak hogy az adott konfliktusok összefüggésben vannak az adott agyterületekkel.
Hamer felfedezéseit több mint 40.000 esettörténettel igazolták.

Mindez nem más, mint a test és a lélek összjátéka. A tünetek a gyógyulási fázisban keletkeznek, pechjére a beteg ekkor kerül orvoshoz, kap kemoterápiát és kemikáliákat, amelyek csak rombolják a szervezetet.

A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, terjed, amíg a konfliktus megoldatlan! Ha az érzelmi konfliktust okozó problémát sikerült megnyugtató módon megoldani, átkapcsolunk, belépünk a konfliktus-megoldás utáni, helyreállítási szakaszba: az agyi és szervi tünetek megváltoznak. A konfliktus ellensúlyozása, biológiai megoldása céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra, újjáépítésre kerül.
A gyógyulási szakasz nem azt jelenti, hogy a tünetek egy csapásra megszűnnek, hanem azt, hogy bekapcsol a korábbi elváltozás helyreállítási folyamata, amikor jelentkezhetnek fájdalmak, és történhetnek kellemetlenségek, és veszélyek is.


A konfliktus-megoldás utáni szakasz talán legrázósabb pontja, ciklusa az úgynevezett epileptokrízis, amikor a gyulladások, duzzanatok, ödémák tetőznek. Más konfliktusoknál, más elváltozásoknál ilyenkor jelentkezik a migrén, a szédülés, a hányinger, és egyéb rosszullétek, rohamszerű tünetek, mint például epilepsziás roham, vércukorszint-esés, ami bizony sokszor külső beavatkozást igényel.
Ezért is olyan fontos, hogy a megelőzésre és tanulásra fektessünk hangsúlyt és megismerjük, hogyan működnek a betegségeink! Előzzük meg őket, és ha már bekövetkezett egy-két biológiai konfliktus, törekedjünk mihamarabbi megoldására – ezzel minimalizálva az esetleges fizikai kellemetlenségeket, és jobban megértve magunkat, egymást, és a jelenségeket.

“A Mennyország itt van, csak az ostobaságunkkal sikerül belőle Poklot csinálni!”

 

– Barnai Roberto, biologika tréner

 

Forrás: Astronet, Biologika.

Képek: Pinterest.

One thought on “A Germán Gyógytudományról röviden

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.