A Fehér és Fekete Barlang – avagy a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó 2020-as együttállása

Minden bizonnyal a weblapomat olvasók többsége tudja, hogy őrülten nagy Twin Peaks-rajongó vagyok. A sorozat második évadában -amely 1991-ben futott- Cooper ügynök egy titokzatos térképen megtalálja a két bolygó jelét, és elmondja; amikor a Jupiter és a Szaturnusz együtt áll, hatalmas horderejű eseményeket hoznak.

Az ábrán tisztán kivehető a Jupiter és a Szaturnusz jele (nyíllal jelöltem)

Utoljára 2000 májusának végén találkozott a két égitest, egészen pontosan 2000. május 28-án vált egzakttá a fényszög.

Mit éreztél akkor? Milyen felismerések jöttek, milyen megéléseid voltak? Sokmindent tanulhattál ebben az időszakban saját Magadról, és mivel a Bika jegyében találkoztak a bolygók, felismerhetted, milyen értékek lakoznak Benned, amelyek birtokában haladhatsz céljaid felé. Mi valósult meg belőlük?

A Bika jel 22. foka volt érintett, amely a jegyen belül már a Bak-szakasz; hatalmas erőt érezhettél Magadban, hogy terveid valóra váltsd, és néha még most is vissza-visszaköszönhet ebből az időszakból néhány érzés, álom, vágy. De mit éreztél? Félelmet? Bizalmat? Hitet?

2020 decemberében szorosan együtt áll majd a Jupiter és a Szaturnusz a Bak jelben, ám ezúttal nem csak ketten lesznek, csatlakozik a buliba a Plútó is! Már 2019-ben elkezdődnek a hatások, hiszen az év decemberében a Szaturnusz és a Plútó találkozik a Bakban, hatalmas erőt és tettvágyat biztosítva, amely segít elvetni vágyaid magvait és innentől nincs mese, ha valóban akarod őket, gondoznod, ápolnod kell a bimbózdó álmokat, amelyek később fizikai síkon is megmutatkoznak.

Ha a 2000-ben történt Jupiter-Szaturnusz együttállás dolgai nem igazán haladtak előre, akkor most csatold be az öveket. Igen, 19-20 éves témák fognak előkerülni, amelyeket talán már el is temettél Magadban, most pedig újra az orrod előtt teremnek.

A különbség az, hogy a saját jegyében, a Bakban lévő Szaturnusz pártfogásába veszi nemcsak a Jupitert, hanem a Plútót is, azaz nemcsak a jupiteri, Nyilas álmodozás lesz jelen, hanem a Mars magasabb oktávjaként is nevezett Plútó, amely jókora adag Skorpiós energiát visz a dologba. Azaz, megjelenik a gyökeres változtatásokra való igény. A Jupiter odatolja a lehetőségeket, a Szaturnusz pedig megadja a kitartást. A kérdés az, hogy összecsinálod-e Magad vagy sem…?

A Twin Peaksben a Jupiter-Szaturnusz együttállás kapcsán elhangzik a következő mondat Cooper ügynök szájából: “A Fehér Barlangot a Szeretet, a Fekete Barlangot a Félelem nyitja.” Te melyik barlangba akarsz bejutni…?

Ha félsz, azzal sebezhetővé válsz a sötétség számára (ez is a sorozatban hangzik el, Garland Briggs őrnagytól). Ha bizalommal, hittel és bátran haladsz előre, hátrahagyva mindazt, amiről tudod, hogy már nincs hasznodra, szeretetenergiád is hihetetlen magasságokba tör – ez pedig alapja annak, hogy kitörj a lehetetlen helyzetekből, meggyógyulj és elérd céljaidat. Régi álmok válnak valóra, bár némileg talán új köntösben.

 

2000-ben a Jupiter és a Szaturnusz a Bika csillagképben találkozott, alattuk láthattuk az Eridanus folyó egyik kanyarulatát – azaz egyéni és kollektív szinten is sorsfordulatokat hozott és magadta a lehetőséget a változtatásra.

2020-ban a Bak fejénél, a Sas alatt állnak egymás mellé – oldalukon a Plútóval, amely még a Nyilas erőterében látható ekkor, ám ereje ezzel mit sem veszít.

A hosszú távú tervek, amelyek 2000-ben is aktuálisak voltak, összehangolódnak a sorsfeladatokkal – most fogod látni igazán, hogy mennyi erő is van Benned! Csak ne ijedj meg tőle… hiszen a Teremtő oltotta Beléd.

A Sas csillagkép egyértelműen a magasabb szférák felé törekvést jelképezi. A kezdeti, esetleges nehézségek nem szabad, hogy letörjenek. Menj, repülj tovább. A Sas a gyógyító Főnix, magyar vonatkozásban a Turul. A szellem legyőzi az anyagot és immár szabadságot élvez. Megjelenik az égi akarat, “legyen meg a Te akaratod”. A Teremtőre, az Égiekre bízhatod Magad, miközben magabiztosan haladhatsz előre. Ha félre tudod tenni félelmedet, védelem kerül Rád és terveidre, hiszen a bolygók felett ott ragyog a Pajzs csillagzata is…

Az indiai rendszer szerint a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó együttállása az Uttara Sadha, Nap-jellegű holdházat érinti. A szülőkkel, idős rokonokkal való karma feloldhatóvá válik, ha pedig a 2000-ben történt együttálláskor bármilyen félelem jelen volt lelkedben, most újra megmutatja magát – igen ám, de a Nap tüzes energetikájával -ami a házat jellemzi- elégetheted. Egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz a kisebbségi érzéstől, a félelemtől, hogy nem szeretnek. Ha 2000-ben gyermek, kamasz voltál, elveszve érezhetted Magad és talán szüleiddel, különösen édesapáddal akadhattak problémáid, amelyek a mai napig tüskékként ott vannak Benned. Természetesen 2020-ig is rengeteg alkalmad adódik ezeket feloldani (szinte minden egyes napban ott a lehetőség…ne feledd…), de a hatás a Plútónak köszönhetően hihetetlenül felturbozódik és ezt ki kell használnod. Még az év december végén a Jupiter és a Szaturnusz jegyet váltanak, belépnek a Vízöntőbe, ahonnan már semmiképpen nem fordulhatsz vissza.

A döntés tehát a Te kezdben van: a Fekete vagy a Fehér barlangot választod…?

Áldás!

Képek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.