A fegyelmezett harcos: Mars a Bakban – 2018.03.17.

Szombaton, 17:40-kor lép a Mars a Bak jelbe az évkörön.  Ha egy tüzes égitest föld-jegyben található, az egyén a lassan, de biztosan elv alapján halad előre céljai megvalósításában. Esetleg több úton próbálja a célt megközelíteni, és ezekből választja ki a szerinte legreálisabbat. Kitartó természetének köszönhetően az első kudarcok nem törik le, hanem ösztönzik. 

Míg a Nyilasban a lehetőségek feltérképezése volt a fő vonal, a Bakban a reális célokra történő összpontosítás kerül előtérbe.  A Nyilasban a Mars a lelkes harcos, aki elszenvedett pár sérülést ugyan, de ez csak kitartóbbá és legfőképpen: fegyelmezetté tette Őt. Ebben a jegyben a Mars egzaltált méltóságú, azaz: nagyon jól érzi magát benne, ereje megsokszorozódik és harmonikus formájában nyilvánul meg, és a szétszórt figyelem végre egyetlen pontra fókuszálódik. 

Míg eddig javarészt kívül kerested a megoldást, most Magadba tekintve teszed ugyanezt, és meg is találhatod. Most már nem akarsz mindent egyszerre elérni, megkapni, így energiáidat sem forgácsolod szét. Kicsit visszavettél a tempóból és a lassan, de biztosan elv alapján haladsz előre céljaid felé. Miután több irányból közelítetted meg a dolgokat, kiválaszthattad a leginkább optimálisabb utat és azon az egy úton haladsz most már tovább, eltökélten és fegyelmezetten. Az első kudarcok nem gyűrtek maguk alá, nem taszítottak a megsemmisülésbe, hanem motiváltak arra, hogy ne add fel az első néhány próbatétel után. A képletedben a Bak-házadat feltölti energiával és tettrekészséggel, ami azonban már nem hirtelen felindulás, hanem a megvalósításhoz szükséges erő és kitartás. Mindez összefügg a Kos-házaddal is, mert az ott megélt eseményeket viszi tovább a vörös égitest.

 

Jegyváltásakor a Mars csillagképi értelemben a Tejúton ragyog, érintve a Kígyótartó és a Nyilas erőterét. A most felszámolt lehúzó minőségek meghozzák a gyógyulást, és jövőképed is letisztul.

 

Áldás!

 

Képek: Bill Attride és Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük