7 jel, hogy erősebb vagy, mint gondolnád

A fájdalom és a kemény próbatételek az élet részei, akárcsak a fejlődésünkkor megélt belső harcok. Bár sokszor nehezen vesszük észre, erősebbek vagyunk, mint azt gondolnánk. Milyen jelekből következtethetsz erre? Íme 7 egyértelmű bizonyíték!
 
1. Egyszerűen azt érzed, megváltoztál
 
Képes vagy nyugodt maradni a legnagyobb káosz idején, higgadt fejjel kezelni a felmerülő problémákat, nem esel kétségbe olyan szinten, mint azelőtt  – azaz erősebbé váltál. Már nem félsz az élet változásaitól, nem gondként, hanem kihívásként tekintesz rájuk.
 
2. Cselekszel
 
Álmokat dédelgetsz, terveket szövögetsz, ám nem ragadsz le az álmodozás szintjén, hanem akcióba lendülsz és aktívan teszel vágyad valóra váltásáért. Már nem érdekel, mit gondolnak Rólad mások, hogy bolondnak tartanak-e a céljaid miatt, egyszerűen haladsz az úton előre. Magabiztosan, félelem nélkül.
 
3. Türelmes vagy
 
A korábbi kétségbeesett körömrágós tűkön ülést felváltotta a türelem, a kitartás. Nem aggódsz, mert tudod, hogy minden okkal történik. Miközben teszel vágyaidért, nem törnek le az első kudarcok, hanem tanulsz belőlük, hogy ne kövesd el még egyszer ezt a hibát. Okosan osztod be az idődet és jókor lépsz.
 
4. Megfontoltabb, bölcsebb lettél
 
Hallgatsz a belső hangodra, nem hagyod, hogy mások mondják meg, hogyan gondolkodj vagy érezz. Meghallgatsz másokat, de nem tőlük teszel függővé dolgokat. Intuíciódra hallgatva hegyeket vagy képes megmozgatni. 
 
5. Hűséges maradsz az elveidhez
 
Történjék bármi, nem téríthet el senki és semmi az elveidtől és céljaidtól. Elköteleződtél valami mellett, amelyért szívvel-lélekkel dolgozol. Ez a belső erő segít Neked, hogy sziklaszilárdan kiállj elveid mellett, ha bárki megpróbál elbizonytalanítani.
 
6. Erős a hited
 
Kétségeid eloszlottak, a sötét viharfelhők elvonultak a homlokod mögül, amelyek sokáig blokként vertek ott tanyát. Tisztán látod a lehetőségeidet és azt, hogyan szélesítsd ezeket. Tudod, hogy mindig, minden segítséget megkapsz, amire szükséged van utad során. 
 
7. Értékeled a kis dolgokat is
 
Lehet bármilyen nagy vágyad, a kis dolgoknak is megtanultál örülni. Ha süt a Nap egy őszi délutánon, ha előre engednek a postán vagy a közértben – legyen szó bármiről, tudod, hogy ezek a kis apró örömök adják meg a löketet a nagy lépésekhez. 
Kép forrása: smartbrief.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük