7 erőteljes védelmi szimbólum – 2.

Ebben a cikkben már megmutattunk hét szimbólumot, amely igen erős spirituális védelmet nyújt. Most újabbakat hoztunk el Nektek.

 

1. HÓRUSZ SZEME

 

 

Az egyiptomi jelkép segíti a tisztánlátást és maga Hórusz erejét használja spirituális védelemre. Emellett egészséget és megfiatalodást biztosít. Viselheted medálként vagy tetoválásként, segít szellemi kortalanságod és intuíciód megőrzésében. 

 

2. SZKARABEUSZ BOGÁR

 

Szintén Egyiptomból ered e szimbólum, a fáraók szent amulettje, szent állatnak tartották. Nagyon fontos élet-szimbólum, az újjászületést és a szerencsét testesíti meg. Különösen betegségből való lábadozások és a bőségért való szertartások során eredményes a használata

 

3. YIN-YANG

 

 

A közismert és népszerű jelkép Kínából ered, és a duális világra, a kettősségekre utal, de leginkább az egyensúllyal, annak megteremtésével említik egy lapon. Nyakláncként viselve segít eléri a testi-lelki harmóniát.

 

4. ÉLETFA

 

Egyre népszerűbb az Életfa, amely egyszerre biztosít összeköttetést a Földanyával és az Ég Atyával. Hét ággal ábrázolják, amely a hét csakrát szimbolizálja, feltölti azokat és segíti egészséges működésüket. 

 

5. HARMADIK SZEM

 

Kiélesíti az intuitív erőidet, segít meglátni az ártó szándékú embereket és lényeket, különbséget tenni a számodra hasznos és nem hasznos dolgok között. Hordható medálként, de le is rajzolhatod, majd helyezd el az ágyad felett. 

 

6. LÓTUSZ

 

Az ősi indiai szimbólum a lelki harmónia meglelésében lehet segítségedre, kiiktatva a zakatoló gondolatokat. A lótuszvirág a mocsárból nő. Ezzel azt üzeni: a legnagyobb nehézségek idején is van remény. Alkalmazd ezt a jelképet, ha úgy érzed, összecsaptak a hullámok a fejed felett.

 

7. DHARMA KERÉK 

 

 

A Dharma kerék az indiai buddhizmus megjelenése óta Buddha megvilágosodáshoz vezető tanainak egyik szimbóluma, vagyis az út a Nirvanához. Minden küllő egy-egy lépést, fejlődési szakaszt jelent a Buddha által megtett nyolcszoros Ösvényen. 

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.