432 vs. 440 Hz – egészség és tudat a zene aspektusából

Sokszor írtam a Solfeggio-frekvenciákról és azok testre-lélekre gyakorolt hatásairól. Azonban van valami, amiről mindenképpen szeretnék beszámolni Nektek.

Ez a 432 Hz. A legtöbb televízió-és rádiós csatorna 440 Hz-re lett hangolva, 1955-ben ugyanis a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ismertebb nevén: ISO) ezt jóváhagyta. Azonban a mostanában tett felfedezések világosan láttatják: ez a zenei frekvencia hosszas hallgatása az emberekben félelmet, szorongást és mizantróf viselkedést generál. De vajon miért…?

A 432 Hz az úgynevezett alternatív hangolás, amely összhangban van a Világegyetemmel. E frekvenciára épülő zenék gyógyító energiákat hoznak létre, és ez a “matematika tiszta hangja.”

Egy elmélet szerint a 440 Hz-re való váltást Joseph Goebbels náci propaganda és miniszter kezdeményezte. A 440 Hz-et pedig arra használta, hogy embereket egy bizonyos  gondolkodásra és érzésvilágra hangolja, mintegy manipulálva ezzel őket. 1940 körül az USA is átvette ezt, végül 1955-ben lett ISO 160 szabvány ez a frekvencia.

Dr. Leonard Horowitz amerikai orvos Zenei Kultusz Kontroll című tanulmányában ezeket írja:

“A zeneipar ezt a frekvenciát arra használja fel, hogy az embereket az agresszió, a pszichoszociális nyugtalanság felé terelje, és ezek az érzések természetesen kedveznek a fizikai betegségek kialakulásának is.”

Lehet, hogy a zeneipar és a gyógyszerlobbi >>összejátszanak?<< Ezek után simán elképzelhető.

Nikola Tesla, a híres szerb származású fizikus szerint,

“Ha meg akarod érteni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, rezgésekben és frekvenciákban!”

Igen ám, de nem mindegy, milyen rezgésekben…

A 440 Hz-es hangolással a hatalom emberei az egész emberiség rezgésszintjét csökkentik. A fiatalokétól az idősekéig mindenkiét. Nincs kivétel!

Testünk bioszámítógépét, az agyunkat simulálja a zavarodottság és a diszharmónia irányába, amely betegségeket idéz elő, globális szinten pedig háborúkat is!

Itt egy videó a 432 és a 440 Hz közötti különbségről. Halld meg ezt a differenciát!

És végül itt egy tiszta, 432 Hz-es, gyógyító-tisztító zene. Csodálatos!

Segédlet: innen. Képek: Pixabay Free Image.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.