Jupiter az elemekben – hogyan irányíthatod sorsodat?

A Jupiter helyzete a személyes képletedben megmutatja, melyik az a “csáp”, amelyet elkapva gyorsan és hatékonyan fejlődhetsz és teheted kellemesebbé az olykor rögösnek érzett utat. Segítség mindig van!

A Szaturnusz ajándékaiért meg kell küzdeni, a Jupiter azonban tálcán kínálja azokat. Azonban ezzel tudni kell élni! Naprendszerünk legnagyobb bolygója a szeretet kiterjesztésének princípiuma, az időtlen bölcsesség hatja át működését. 

JUPITER TÜZES JEGYEKBEN

Belső hited az aktív cselekvés támogatja. A kockázatvállalás elkerülhetetlen része a sikernek, hiszen ha nincs kockázat, a siker is várat magára…

Kos-Jupiter: fejlődésedet önbizalmad erősítésében és önérvényesítésedben keresed, hiszel személyes energiádban és ez az erő hajt előre. Elképzelhető, hogy több utat kell bejárnod, mire megtalálod a legmegfelelőbbet, de legtöbbször ösztönösen ráérzel a Neked legoptimálisabb megoldásokra.

Oroszlán-Jupiter: kreativitásod és mások szeretetteljes, lelkes támogatása, valamint verhetetlen szervezőkészséged a Jupiter adománya. Művészetekben remekelhetsz, amelyekkel kivívod mások csodálatát, s ez az igazi sikerélmény számodra. 

Nyilas-Jupiter: a távoli célok iránt érzett olthatatlan vágyakozásod visz előre; ezeket nemcsak megálmodod, hanem a megvalósításhoz is adottak a lehetőségeid, hiszen saját jegyében a Jupiter különösen nem szűkmarkúskodik az adományaival. Tehát: álmodozz, de cselekedj is! 

JUPITER FÖLDES JEGYEKBEN

Hited a gyakorlatias feladatok és megbízhatóságod bizonyítása táplálja. Sikereket kemény munkával érsz el, de ezt Te nem tehernek, hanem fejlődési-bizonyítási lehetőségként éled meg.

Bika-Jupiter: a produktivitás és a stabilitás jelenti számodra a fejlődés és önjobbítás lehetőségét. Örömöd leled a fizikai világban, az anyag tiszteletében és abban, hogy egy nagyobb Rend részese lehetsz. Akkor cselekszel helyesen, ha nem a tulajdon felhalmozására, hanem annak helyes kezelésére törekszel. 

Szűz-Jupiter: önfegyelmed és a mások iránti szolgálat az, amely a legtöbb eredményt hozhatja számodra minden téren. Alázatosan nyitott vagy a felsőbb energiák befogadására, melyet a tökéletesítésre használsz fel. Szeretsz elmerülni a részletekben, de időnként annyira belefeledkezel, hogy eluralkodik körülötted a káosz. Ezt megelőzendő, olykor tarts egy kis szünetet és szemléld Egy-ségében a dolgokat!

Bak-Jupiter: a kemény munkában és az akadálymentes előrehaladásban látod jövődet biztosnak, szilárd meggyőződések és szigorú szabályrendszerek szerint éled életed, amely sokakból bámulatot és csodálatot vált ki. Ha az ebből fakadó görcsös aggódásaidat kiiktatod, sokkal könnyebben érsz célba!

JUPITER LEVEGŐS JEGYEKBEN

Belső hited az motiválja, hogy új eszmékkel, ötletekkel, ideákkal és emberekkel ismerkedhetsz meg. Mindenképp szeretnél valamit tenni a társadalom jobbításáért, embertársaid iránt igen nagy részvéttel és barátság-érzéssel rendelkezel. Szeretsz másokkal összefogva egy magasztosabb célért küzdeni.

Ikrek-Jupiter: a kommunikációban és a tapasztalatok megszerzésében keresed a fejlődést. Rendkívül sok ismeretre teszel szert, intelligenciád sokakat bámulatba ejt. Bátran öntsd szavakba gondolataidat, csak arra figyelj, hogy a különböző nézeteket is el tudd fogadni, még ha nem is érzed Magadénak őket. Gondolataidat és cselekedeteidet logikusan egymásra kell építened.

Mérleg-Jupiter: a kiegyensúlyozottság keresésében és a diplomáciában hiszel, ez hajt, hogy sorsodat jobbá tedd. Született tehetséged van a bensőséges, szoros kapcsolatok kialakításához, ezekből merítesz erőt. Akkor lesznek igazán meghittek kapcsolataid, ha saját, belső erődet is használva nem hagyatkozol csak másokra és mérlegelsz túl egy-egy döntést.

Vízöntő-Jupiter: a folyamatos intellektuális fejlődés és a merész kísérletezés szinte a szenvedélyed, tudásszomjad határtalan. Sokszor autodidakta módon tanulsz meg dolgokat és szerzel ismereteket. Az elképzelések érdekelnek, nem a birtoklás. Hiszel az egyetemes tudásban és összefogásban. Ha individualizmusodból fakadó lázadásodat nem rombolásra, hanem építésre használod (mert bizony, arra is lehet!), rendkívüli sikereket érhetsz el.

JUPITER VIZES JEGYEKBEN

A mélyből fakadó, erős érzések táplálják hitedet. Szeretsz mások lelki problémáival foglalkozni és remek tanácsadó vagy. A víz-jegyekben álló Jupiter legnagyobb ajándéka kétségtelenül az, hogy ösztöneidre bátran hagyatkozhatsz.

Rák-Jupiter: mások érzelmi támogatása rendkívül fontos számodra, különös tekintettel családodra. Szeretsz gondoskodni másokról, együtt érző és született házigazda vagy. Fontos azonban, hogy ne akarj birtokolni, megfullasztani a másikat a szeretetben, több személyes szabadságot biztosítani a szeretett személyeknek. 

Skorpió-Jupiter: szenvedélyességed határtalan, ezt kell megfelelő mederbe terelned. Bíznod kell a Gondviselésben, egy Magasabb Erőben, amely segít Téged fantasztikus, már-már profetikus képességeid helyes irányba történő terelésében. Folyamatos megújulásra van igényed, s ezt rendszerint meg is valósítod. Kiváló megérző-képességeddel azonban nem manipulálnod, hanem segítened kell.

Halak-Jupiter: mindennél nagyobb örömödet leled abban, ha minél több embert ajándékozhatsz meg szereteteddel, amely nincs feltételhez kötve és az önzetlenségből táplálkozik. Ugyanilyen féltétel nélküliséggel bízol a Magasabb Erőkben, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezd Magad. Ám nem szabad hagynod, hogy jószívűségedet és segítségedet kihasználják. 

Képek: Pinterest, Sea Witch Artist.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.